Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Sanayicilerin sıkıntılarını dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta "Organize Sanayi Bölgeleri bulundukları şehrin can damarlardır. Arsin Organize Sanayi Bölgesi' de kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalar neticesinde bugün yaklaşık 4.500 personeli, milyon dolarlık ihracat kapasitesi ile Karadeniz'in gururu olmuştur. Trabzon' da sanayileşmeye verilen önem doğrultusunda Arsin Organize Sanayi Bölgemiz ilimizin önemli bir açığını kapatmış ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır" dedi.

Arsin dışında Akçaabat ve Vakfıkebir'de yapımı devam eden OSB'lerin olduğunu söylene Balta, "Akçaabat OSB'mizin alt yapısına 30 milyon TL harcadık. Ağustos ayında bitmiş olacak. Vakfıkebir OSB'mizin kamulaştırmasına 15 milyon TL harcadık. Şimdi alt yapı projesi ihale ediliyor. Bunlar Trabzon için sevindirici şeylerdir. Sanayicilerimizin ne sıkıntılar çektiğini yakinen biliyorum. Çünkü bunu yaşamış biriyim. Hem işadamı kimliği hem de bakan yardımcılığı görevimle. Hammaddenin uzaklığı ve ürünlerin pazara uzaklığı gibi bütün bu zorluklara göğüs geriyorsunuz. Bu zorluklar içersin de hem Trabzon hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin 2023 hedefleri var, bu hedefler doğrultusundan hem işadamlarımızın hem sanayicilerimizin aktif rol oynayacaklarına inanıyorum. Bu nedenledir ki iş adamları ve sanayicilerimizin önündeki engelleri kaldırmamız lazım. Bir dizi düzenlemeler yaptık bundan sonraki süreçte de yapmayı düşünüyoruz. Trabzon'umuzda il genel meclisi üyeliği ve başkanlığı, İl Başkanlığı, son olarak ta Bakan yardımcılığı görevlerinde hizmetlerde bulunduk. Şimdi de sizlerin dua ve destekleri ile milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Bu sorunların çözüm yeri karar organı olan TBMM 'dir. Allah nasip eder bu görev bizlere nasip olursa sizlerin sorunlarının takipçisi olarak çözüm üreteceğimizden şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz Bakan Yardımcımız Muhammet Balta'ya milletvekili seçimlerinde başarılar diliyoruz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Ak Parti Trabzon Arsin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title