Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde teşkilat ve belediye başkanlarıyla görüşen Atalay' yoğun ilgi gösterildi. Atalay ilçe gezileri kapsamında gittiği Arsin'de Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Arsin Belediye Başkanı Şen ve partililer Atalay'a yoğun ilgi gösterdi ve destek verdi.

Araklı'da Araklı belediyesini ziyaret eden Atalay, Başkan Recep Çebi, İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve belediye meclis üyeleri ile görüştü. Görüşmede Araklı ilçesinin sporda iş ve siyaset dünyasında çok dereler yetiştirdiğini belirten Atalay, "Bunlardan biri de Dünya şampiyonu güreşçimiz Selçuk Çebi'dir. Araklı'ya gençlik olimpiyatları döneminde spor salonu kazandırdık. Araklıspor 2. lige kadar çıkmış bir futbol takımı idi. İş dünyasında yetişmiş işadamları ve bürokratlarımız var. Bütün bunları takım oyunu düşünün bir araya getirip ortaya marka değeri olan işler çıkarmak lazım" dedi.

TÜM KRİTERLER SİZDE VAR

Başkan Çebi de, "Araklı adına size teşekkür borcumuz var. Genel müdürlüğünüz döneminde sizden ne istedi isek aldık. Araklıspor'u iddiaya sokarak destek verdiniz. Bu dönemde Araklı olarak bizde milletvekilimiz olsun istiyoruz. Araklı üzerine düşeni yapacaktır. Araklı'lı 4 adayımız var. Beşincisi sizsiniz. Milletvekilinde olması gerektiğini düşündüğümüz tüm kriterler sizde var" ifadelerini kullandı.

SÜRMENE ATALAY'IN YANINDA

Sürmene ilçesinde de İlçe Başkanı Aydın Bayraktar ve yöneticilerle görüşen Atalay, yapağı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Atalay her ilçenin kendine has markalarını tanıtarak turistlerin şehre daha çok katkı vermesi için çalışmalar yapacağını söyledi. Bu anlamda Sürmene bıçağının da bu markalar arasında olduğunu ifade etti. Sürmene ilçe teşkilatı da Atalay'a bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve siyasi hayatında başarı diledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Atalay Ak Parti Trabzon Araklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title