Haberler

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, bundan sonra yapacakları şeyin bir taraftan siyasal faaliyetleri yürütürken diğer taraftan da projeleri takip etmek olduğunu belirtti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, bundan sonra yapacakları şeyin bir taraftan siyasal faaliyetleri yürütürken diğer taraftan da projeleri takip etmek olduğunu belirtti.

Revi, parti binasında düzenlenen yıllık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzon'un tarihi ve kültürü olan önemli bir şehir olduğunu söyledi.

Şehir için istihdamın da önemli olduğunu dile getiren Revi, birinci hedeflerinin şehrin yapısını koruyarak, istihdamı artırmak olduğunu ifade etti.

Revi, göreve geldiği süreçten itibaren yapılan çalışmalar ile 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yürütülen kampanyalarla ilgili bilgilendirmede bulunarak, "Seçimleri geride bıraktık. Vatandaşlarımız bize destek verdi. Bundan sonra yapacağımız şey bir taraftan siyasal faaliyetlerimizi yürütürken diğer taraftan da projelerimizi takip etmek. Bu kapsamda da bize gelen talepleri Ankara'ya ileteceğiz" dedi.

Ankara'da güçlü durumda olduklarını vurgulayan Revi, "Başarımızın karşılığı oldu. Başbakanımız kabine listesine Sayın Süleyman Soylu'yu bakan olarak koydu. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza da şehrimize böyle önemli bir bakanlığın verildiği için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Revi, AK Parti olarak çok sayıda proje yaptıklarını anlatarak, "Bundan sonra ortaya koyduğumuz projeleri takip edeceğiz. 64. hükümetimizin eylem planı ile ilgili olarak ise Trabzon'da bilgilendirmelerde bulunacağız. Diğer seçimlere kadar verilen sözlere odaklanarak, bizim penceremizden 2019 yılında daha kolay bir seçim olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Trabzon'daki en büyük problem kamulaştırma maliyetleri"

Bir gazetecinin Değirmendere viyadüğü ve hafif raylı sistemle ilgili sorusu üzerine Revi, şunları söyledi:

"Kaşüstü'ndeki kavşak, Akçaabat Devlet Hastanesinin olduğu Düzköy kavşağı, Karşıyaka'nın olduğu kavşak, Değirmendere Kavşağı ve Atapark'taki çalışma. Aslında mesele şu, daha önce altı üstü geçişler yerine ada dönüşleri tercih edilmiş. Arazi şartlarımız müsait olduğu yerlerde denenmesi gereken bir kavşak şekli ama bizim bu kavşaklar yönünde direk geçisi sağlayacak düzenlemelerin yapılması zorunlu. Bunlardan birisi de çok konuştuğumuz Değirmendere'de yapılacak kavşak. Ne konuşulmuşsa proje kitapçığımızda ne yer almışsa bunların uygulamaya geçmesi için bizim de gayretimiz olacak."

Revi, Trabzon'da en büyük sıkıntının imalattan ziyade kamulaştırma maliyetleri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Kanuni Bulvarı bir an önce tamamlanması gereken bir proje ki çevre yolu çalışmalarının da başlaması gerekiyor. Maliyeti çok yüksek. Yolun maliyeti bir tarafa koyuyorsunuz, kamulaştırmayı bir tarafa koyuyorsunuz, ciddi bir durum. Bunu da anlatmak lazım. Bu bir gerçek. Bunu anlatmamız lazım ki kamulaştırmalar öncelikle kabul edilsin. Bunu anlatmak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Arsa problemi ve kamulaştırma problemleri var ancak maliyeti ne olursa olsun yapılacaktır."

Hafif raylı sistemle ilgili de bilgilendirmede bulunan Revi, "Onunla ilgili belli bir hareketin olması, nufüs yoğunluğuna ulaşılması gerekiyor. Trabzon'a ancak şimdi sıra geldi. Hareket eden insan sayısı arttı. Geçmişte ekonomik olacağını düşünmediğimiz bir durumdu ama artık hafif raylı sistem ile ilgili çalışmaların zamanı gelmiştir" dedi.

Revi, şehir hastanesinin de 2018'de biteceğini işaret ederek, yatırım adası, havalimanı ve turizmle ilgili de çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Değirmendere Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title