Haberler

    AK Parti Trabzon'daki Skandal İddialar İçin 3 Vekil Görevlendirdi

    Güncelleme:

    AK Parti Genel Merkezi, Trabzon'daki "Kadın'dan alınacak eğitime ihtiyacımız yok." diyen AK Partili ve MHP'li meclis üyesini dövdüren Yomra Belediye Başkanı için 3 vekil görevlendirdi.

    Ak Parti Genel Merkezi, bir bilgilendirme toplantısında Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu'nun "Bizim kadınlardan alacağımız eğitime ihtiyacımız yok. Bir kadından vaaz mı alacağız?" diyerek Diyanet görevlisi Ayşe Yılmaz'ı zorla kürsüden indirmesini araştırmaları için 3 milletvekilini görevlendirdi.

    Vekiller ayrıca, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun, kendisini eleştirdiği için MHP'li meclis üyesi Hasan Bayrak'ı 2 kardeşine dövdürdüğü iddiasını da araştıracak.

    KRİZE NEDEN OLAN BAŞKAN YARDIMCISI ANKARA'DA

    Ak Parti Genel Merkezi'nin isteği doğrultusunda Trabzon İl Başkanı Haydar Revi tarafından hazırlanan geniş çaplı bir raporun da AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye iletildiği öğrenildi. Öte yandan Of'taki krize neden olan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu'nun Ankara'ya gittiği ifade edildi.

    (Habertürk)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    İbrahim Sağıroğlu Hasan Bayrak AK Parti Yomra Politika Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (24)

    ak-bak-kabak:

    kıyamet alametlerinin ampulu patladı.

    5
    5
    yanıtYanıtla
    GÖKTÜRKLER:

    YÜCE ALLAH ERDOGANI VE DAVUTOGLU NU KORUSUN AKP KORUSUN

    0
    7
    yanıtYanıtla
    harun:

    gerçek akpli içindeki kini nefreti kusmuş

    5
    0
    yanıtYanıtla
    adam:

    Nedense Ensar Vakfi icin suspus oldun Bosbakan. Ama ne ugrasacaksin, secmenlerinizin midesi genis, anketlerde hala yüzde 50desiniz.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    FATİH:

    ben bir işlem yapacaklarını sanmıyorum AKP de göreve devam edecektir

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Adalet isteyen vatandaşlar:

    Yolsuzluk , sahtekarlık yapan vatan hainleri edepsizler gün günü bir domuz sürüsü gibi vatandaşlarımızın arasında çoğalmaktadırlar , bu kul Hakkı yiyen , yetim Hakkı yiyen milletimizi din sömürüsü ile dolandıran vatan hainlerine Adalet e diz çöktüre bilecek yolsuzluk rüşvetcilik kıralı sayın riza zarap beyi tutuklayan sayın ABD indeki savcı gibi.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    özgün:

    yetkileri elinden alınmış bir başbakan. . yetki sahibi cumhur ve kaçaksaray. . samimi olarak söylüyorum bu duruma üzülüyorum. .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    800 bin madur vatandaşlardan bir vatanda:

    800 bin vatandaşlarımızı alçakca din sömürüsü ile kandırıp dolandıran AKP yandaşları yeşil sermaye holdingleri 15 senedir hukukun üstünlüğünü hiçe sayıp yetim Hakkı kul Hakkı yemektedir AKP nin bu hain sahtekar dolandırıcı holding yoldaşlarını desteklemesi sebebiyle , yolsuzluk yapanlar yüce islam dinimizi ve yüce Türk milletin aşşalamaktadırlar bunları koruyan görevliler ise bu zalimlerin köleleridir.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    DAVUT:

    BOŞ VER ZATEN HA MHP HA AKP AYNI GÖRÜŞ. SEÇMENİ VE PARTİSİ DE AYNI KAYPAK SEÇİMDEN ÖNCE AKP YE SÖVER SEÇİM DE AKP YE OY VERİR. MHP GELSE TAM İÇ SAVAŞ OLUR. AKP DAHA İYİ ONA GÖRE

    2
    2
    yanıtYanıtla
    halk:

    Güc zehirlenmesi buna derler. Sizde yalakalarinizda seviyesizliginizi hergün ispat ediyorsunuz ama gel gör ki, cogunluk sizin zihniyetinizde.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title