Haberler

AK Parti Seçim Çalışmaları

Güncelleme:

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından yürütülen Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Samanköy,Tepeköy, Suluköy ve Bindal mahallelerinde toplantı düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından yürütülen 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Samanköy,Tepeköy, Suluköy ve Bindal Mahallelerinde toplantı düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililerin katılımı ile mahalleliler ile bir araya gelen heyete vatandaşın ilgisi yoğundu.

Düzenlenen programda konuşan, İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek, "30 Mart seçimleri, Türkiye'nin yeni Türkiye mi yoksa eski Türkiye istikametinde mi gideceği önemli bir dönüm ve kavşak noktasıydı. Yeni Türkiye yolunda yürüyeceğimizi, milletimiz karar verdi ve birinci aşamayı geçmiş olduk. İkincisi 10 Ağustos seçimleridir. Ben 10 Ağustos'ta yeni Türkiye'nin kapılarının bütünüyle açılacağına inanıyorum ve gördüğümüz manzara odur"dedi.

10 Ağustos'tan sonraki cumhurbaşkanlığı döneminin farklı bir dönem olacağını, artık Türkiye'de yaşayan insanların sorunların çözümü için sadece Başbakanlığa değil, Çankaya Köşküne de bakacağını dile getiren Tüfenkci, şöyle devam etti: "Çünkü orada oturan cumhurbaşkanı halkın oyuyla, hatta başbakanlardan daha fazla oy oranıyla oraya gelmiştir. Dolayısıyla halkın hiçbir sorununa du kalamaz. Ülkenin hangi ilinde ne gibi hizmetlere ihtiyaç var, bunu takip edecek cumhurbaşkanı Çankaya Köşkü'nde oturmalıdır. Bu kim olabilir? Ülkenin sorunlarını ilçe ilçe bilen birine ihtiyaç var. Bu da milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siz zaten onu çok iyi tanıyorsunuz."

Cumhurbaşkanlığı makamı bugüne kadar sistemin sigortası deyip mecliste oynadıkları oyunlara son verdiklerini ifade eden Tüfenkci, "O oyunlara son veren AK Parti iktidarıydı. Bu sandığı milletin önüne getiren AK Parti'dir. Artık ülkede her kişi ve kurum halka bakarak hiza, mesafe alacak. Cumhurbaşkanlığı makamındaki kişi halkın rızasını almak, halkın beklentilerine cevap vermek için hareket edecek. Daha önce cumhurbaşkanı meclis tarafından seçilirdi ve halka karşı pek sorumluluğu yoktu. Şimdi cumhurbaşkanları halka karşı da sorumlu olacak. Çünkü halkın oyuyla o göreve geliyor" dedi.

İl Başkanı Tüfenkci konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, "Türkiye'de özgürlükler anlamında çok şeyin değişti. Hiç bir korkumuz, hiç bir endişemiz yok. Türkiye, eski Türkiye değil. Geçti o günler. Bugün Türkiye'de demokrasi var, hak var, adalet var. Bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Kürtlerin de Alevilerin de dindarların da cumhuriyet tarihinde en özgür yaşadığı 12 yılı geçiriyoruz."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, "Artık son viraja girdik. Üç rauntlu güreş aslında. İlk turunu 30 Mart Yerel Seçimleri'nde gerçekleştirdik. Milletimiz her zaman ki gibi halktan, adaletten ve doğrudan yana tavrını koydular. Ben milletin bizden daha önde olduğunu biliyorum. Milletin içine girdiğimizde birlikte olduğunuzda bunu gerçekten müşahide ediyorsunuz. Sayın Başbakanımız 6 Mart'ta Malatya'ya geldiğinde Malatya'da çok büyük sevinç ve gururla gitti. Gittiği yerlerde sürekli Malatya'yı örnek gösterdi. 7 Ağustos'ta Malatya'daki kalabalığımızla inşallah ona 10 Ağustos'taki mührü vermemiz lazım. Başbakanımız mührü alarak gitmesi lazım" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Tepeköy Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title