Haberler

AK Parti Tokat'ta 12'de 12 Yaptı

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Yeşilyurt ilçesinde aldıkları seçimle birlikte Tokat'ta 12'de 12 yaptıklarını söyledi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Başkan Çelik, Yeşilyurt'ta yenilenen belediye seçimlerinde AK Parti'nin oy oranını yükselttiğini söyledi. AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Kazım Misafir'in 1524, MHP'li Başkan Adayı Kübra Sever Taşkıran'ın ise 1302 oy aldığını ifade eden Başkan Çelik, seçimi 222 oy farkla yeniden kazandıklarını söyledi. Başkan Çelik, "30 Mart seçimleri itibarıyla yola çıkarken 12'de 12 yapacağız demiştik. 30 Mart'ta da 12'de 12 yaparak seçimleri almıştık. Ama bir kaza neticesinde 12'de 12 olan seçimleri 11,5 seviyesine indirmiştik. 1 Haziran itibariyle bunu 12'ye tamamlama sözümüz vardı. Bu sözümüzü yenilenen seçimlerle birlikte 12'de 12 yaparak tekrarladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İl genel meclisindeki hedeflerini yakalayamadıklarını ifade eden Başkan Çelik, "3 bin 251 AK Parti'nin aldığı oy var. 1978'de MHP'nin aldığı oy var. Bu oy oranları ile biz il genel meclisi üyesi olarak Süleyman Genç'i götürebildik. Diğer il genel meclis üyesini de MHP almış oldu. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mutlu Özügenç ise seçimlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeşilyurt'ta yapılan il genel meclis seçimlerinde ise 5 bin 629 seçmen 33 sandıkta il genel meclis seçimleri için oy kullandı. 144'i geçersiz sayılan seçimlerde AK Parti 3 bin 251, MHP 1978, CHP 123, BBP 27, SP 49, BTP 9, ÖDP 1, İP 13, DP 27, MP 7 oy aldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

kübra sever taşkıran Yeşilyurt Ak Parti Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (1)

fuat capan:

adem başkanımın elini attığı herşey başarıyla sonuçlanıyor.tebriklerrrr

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title