Haberler

AK Parti Tokat Seçim Koordinasyon Merkezi Törenle Açıldı

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, AK Parti’nin Tokat’ta 5 milletvekilliğine talip olduğunu ifade ederek, “Biz 5’i bir yerdeyiz hiç birimizi burada bırakmayın.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, AK Parti'nin Tokat'ta 5 milletvekilliğine talip olduğunu ifade ederek, "Biz 5'i bir yerdeyiz hiç birimizi burada bırakmayın. 5'imizi birden TBMM'ye gönderin" dedi.

Gaziosmanpaşa Bulvarı Sivri Tekke yanında AK Parti seçim koordinasyon merkezi açılışına partililer yoğun ilgi gösterdi. Yol trafiğe tek yönlü olarak kapatılırken, milletvekili adayları açılış dolayısıyla il merkezinde ikinci kez partililerle bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, şuan ki milletvekili adaylarının Başbakan Ahmet Davutoğlu'na en yakın isimler olduğunu kaydetti. Bunun Tokat için bir avantaj olduğunu ifade eden Polat, "Artık beklemek yok. Bundan sonra biz projeyi hazırlayacağız. Sayın milletvekillerimizden onları Başbakanımızdan alacak. Bunu özellikle bütün vatandaşlarımıza anlatmanızı istirham ediyorum" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayları Mustafa Arslan, Fatih Akgün, Fatma Gaye Güler ve Celil Göçer'in konuşmasının ardından son olarak kürsüye gelen Coşkun Çakır, "5 milletvekili adayının 5'ininde Ankara'ya gönderecek misiniz?" diye partililere seslenerek, "Biz 5'i bir yerdeyiz, hiç birimizi burada bırakmayın. 5'imizi birden TBMM'ne gönderin. Allah sizlerden razı olsun. Biz bu coşkuyu geçen haftadan beri görüyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimizin duaları ile birlikte memleketimizin, ülkemizin bereketine ilişkin karar verecekler" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın da katılımı ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gaziosmanpaşa Coşkun Çakır Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (3)

HADİ GEÇMİŞ OLSUN:

bizde sol partiye verin demiyoruz zaten arkadasım bırakta okadarıda olsun sen tokattan hiç dışarıya cıkmıyosun galiba bu işler köprü hastane yapmayla olmaz arkadasım bu memleket daha fazlasını hak ediyor

1
0
yanıtYanıtla
BarışMobil-IOS:

Sızden oncekıler ne yaptı dıyorsun daha ne yapacaklar tokatı yasanabılır hale getırdıler hastane, kopru, beledıye calısıyor daha ne ıstıyorsunuz..ben akp lı degılım ama baska partı yok ulkeyı yonetecek mhp cızgısının dısına cıktı chp le ortak oldu ortak zaten bızde sol kesıme oy cıkmaz bereketsız partıler ulkeyı yonetemezler cunku kökleri cena bet ki allaha sukur guclu bır sag partı olarak akpartı var mecbur ıstıkrar sursun tokat buyusun dıyıp verecez akpartıye..benım gıbı dusunen cok kısı var yuzde 60 la gelır akpartı karsısında bu ınekler varken chp mhp:)

0
1
yanıtYanıtla
HADİ GEÇMİŞ OLSUN:

verin ayarı verin Cenab-ı ALLAH sizden sorar bunların hesabını simdi dünya kadar vaad sonra memlekete ugrama sizden öncekiler ne yaptıda siz neyapacaksınız

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title