Haberler

AK Parti Tokat Milletvekili Aslan Açıklaması

"(Kamer Genç'e 20 bin lira manevi tazminata mahkum edilmesi) Kesinleştikten sonra tabii ki ödenecek, ödenmesi gerekiyorsa"

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e 20 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edilmesine ilişkin, "Kesinleştikten sonra tabii ki ödenecek, ödenmesi gerekiyorsa" dedi.

Aslan, İl Jandarma Alay Komutanlığında teşkilatın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenin ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aslan, Ankara 20. Asliye Hukuk Mahkemesinin aldığı kararla, Genç'e 20 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edilmesi sorulunca, kararın Yargıtay aşaması olduğunu belirterek, "Kesinleştikten sonra tabii ki ödenecek, ödenmesi gerekiyorsa" ifadesini kullandı.

Birkaç davasının daha bulunduğunu dile getiren Aslan, "Tazminat davası ve ceza davası var. Ceza davaları bekletiliyor, tazminat davaları devam ediyor. Muharrem İnce'nin var. Emin Ağaoğlu davamız var. Bekliyoruz. Onlar da bitince bakacağız. Hukuk ne karar veriyorsa bizim ona boynumuz kıldan ince, saygımız var" şeklinde konuştu. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Tunceli Tokat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

derbest:

akp seni çok aradımı merak ediyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title