Haberler

AK Parti Teşkilatı Referandum Çalışmalarına Başladı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, parti il yönetimiyle ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında izlenecek yol haritası konusunda partilileri bilgilendiriyor.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, parti il yönetimiyle ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında izlenecek yol haritası konusunda partilileri bilgilendiriyor.

Acıgöl ilçesinde, teşkilatlarının haftalık olağan toplantısına katılan Tavrıver, referandum çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Gerekirse ev ev dolaşarak tüm vatandaşlara halk oylamasına sunulacak paketin içeriğini anlatacaklarını dile getiren Tanrıver, "16 Nisan'a kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Yeni sistem ile ülkemizde istikrarın, gelişmenin ve kalkınmanın daha hızlı ve daha sağlam olacağını ifade ediyoruz. Sahalara inmeden önce ayrıca tek tek teşkilatlarımızla da geniş kapsamlı bir şekilde istişarelerde bulunmuş oluyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan "Evet kitapçığı"nın dağıtıldığı toplantıya, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Başkan Yardımcıları Serhat Sonugelen, Sami Demirses, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile sandık görevlileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Nevşehir Acıgöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title