Haberler

AK Parti Teşkilatı Mengen'e Çıkartma Yaptı

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları ve kalabalık bir partili grubuyla Mengen'e çıkartma yaptı. AK Parti İl Başkanı Doğanay, "Yarın seçim zamanı ben Mengen'e geldiğim de bana niye seçim zamanı sadece geliyorsunuz demeyecek. Çünkü biz vatandaşımıza hizmet etmek için siyaset yapıyoruz" dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, ilçe ve belde başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mengen teşkilat mensuplarıyla ilçeye çıkartma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Alışılagelmiş bir siyasi çalışmanın içerisindeyiz. İl Başkanlığı görevini üstlenmemden sonra Mengen ilçemize bu dördüncü gelişim. Gelmeye de devam edeceğiz. Ben vatandaşın ayağına sadece seçim zamanı gelen bir İl Başkanı olarak anılmak istemiyorum. Vatandaşın her zaman yanında olmak istiyorum. İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve diğer ilçelerimizin başkanları da bugün Mengen'deler. AK Parti kadroları bir olarak, bütün olarak bu gezilerimizi yapmak istiyoruz. Vatandaşımızın bir derdi, sıkıntısı var ise onları dinlemek için buraya geliyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz AK Parti Mengen Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title