Haberler

AK Parti Teşkilatı, Köy ve Mahalle Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından köy ve mahalle başkanları ile başkanlarıyla toplantı düzenlendi.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından köy ve mahalle başkanları ile başkanlarıyla toplantı düzenlendi.

Polis Evinde AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantıya Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, köy ve mahalle başkanları katıldı. Toplantıda özellikle yaklaşan milletvekilliği seçimleri ele alındı. Toplantıda konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Ben Belediye Başkanı ve eski AK Parti Adıyaman İl Başkanı olarak, bu seçimlerde seçimi kazanacak olan sizlersiniz. Her zaman söylediğim bir söz var, gemide yolcular uyuya bilir, dinlene bilir, kitap okuya bilir ama gemi görevlilerinin öyle bir lüksü yoktur. Biz de bu gemide kimimiz dümenciyiz, kimimiz motorcuyuz herkesin bir görevi var. Görevimimizi yapmazsak bu gemi karaya vurur batar, ya da başka bir gemiyle çarpışa bilir. Ama biz görevimizi yaparsak gideceğimiz noktaya sağ salim varırız. Bu seçimler çok önemli Türkiye'nin geleceği açısından gerçekten dönüm noktasındayız. İnşallah bu seçimde de diğer seçimlerde olduğu gibi, yüzümüzün akıyla çıkacağız. Sizler, her zaman bu zaferlerin kahramanı oldunuz. Ben bu konudan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, "AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden beri millete hizmet yolunda çok işler yaptık. ve yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç şüphesiz yüce yaradanın izni ve siz değerli yol arkadaşlarımın emeği tartışılmaz. Sizler köylerde ve mahallelerde gözümüz kulağımız AK Partimizin yerelde en önemli temsilcilerisiniz. Şimdiye kadar girdiğimiz 3 yerel seçim, 3 genel seçim ve 2 referandumda halkımız bize çok destek oldu. Bizde AK Parti olarak buna layık olmaya çalıştık. Şimdi önümüzde büyük bir viraj var. Zorlu bir engel daha var. ve bunu aşmak teşkilat olarak boynumuzun borcu. Sizleri bugün buraya davet etmemizin esas gayesi budur. Millete olan sevdamız adına bu seçimlerde de teşkilat olarak öncelikle birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmaya başlayacağız. Adaylık değerlendirmesini genel merkezimiz yapıyor. Bize düşen adaylarımız belli olunca teşkilat olarak onlara destek olmak ve bu mücadeleden alnımızın akıyla çıkmaktır. Merkeze bağlı 33 mahallemizde 124 köyümüzde ve 2 beldemizde girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız. İleride adaylarımız belli olduğu zaman adaylarımızla yapacağımız köy ve mahalle gezilerinde bizlerin yanında bulunun. Kırılan kalpleri onarıp yeniden dirilişin heyecanını tüm halkımıza aktaracağız. Yeni Türkiye'nin inşasında inşallah bizde elimizden geleni yapacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu Hakan Gürsoy Ak Parti Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

aile ve kalkınma partisi akp:

SAKIN HÜSREV VE BAŞKALARINA KANMAYIN 12 YILDIR AKP . 1 YILDIR HÜSREV ŞEHİR İÇİNDE ÇURURLARA YAMA BİLE YAPAMADI.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title