Haberler

AK Parti Terme İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş: "Türkiye artık eski Türkiye değil, artık siyaset de eski siyaset değil"

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş,  "Türkiye artık eski Türkiye değil, artık siyaset de eski siyaset değil" dedi.

Köktaş, AK Parti Terme ilçe Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Burada konuşan Köktaş, Türkiye'nin önemli bir sınavdan geçtiğini söyledi.

Türkiye'de  AK Parti'nin kurmuş olduğu siyaset anlayışı ile istikrar ve güven bulunduğunu belirten Köktaş, "Türkiye artık eski Türkiye değil, artık siyaset de eski siyaset değil. Türkiye ile birlikte siyasetimizde de önemli değişimler ve gelişimler ortaya çıktı. Artık siyasetin yapmış olduğu hatalarla döviz kurları fırlamıyor, siyasetin ve siyasetçinin yapmış olduğu hatalarla borsa çöküş sürecine girmiyor, faizler tavan yapmıyor, ekonomi alt üst olmuyor. Milletimiz artık geleceğe güvenle bakıyor" diye konuştu.

Türkiye'nin son dönemde önemli olaylar yaşadığını hatırlatan Köktaş, şunları kaydetti:

"Bunların en önemlisi 17-25 Aralık'ta yapılan sivil darbe girişimine, 30 Mart'ta milletimizin cevabını verdiği yerel seçimler ve 10 Ağustos'ta da finalini yaplış olduğu Reisi Cumhur seçimlerinde özveriyle çalışan, sandığına sahip çıkan, seçmenine sahip çıkan ve neden bu süreçte AK Parti desteklenmeli diye kapı kapı dolaşan tüm teşkilat mensuplarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine bu süreç içinde bizleri oyları ile yalnız bırakmayan, duaları ile hep yanımızda olan seçmenlerimize de teşekkür ediyorum." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title