Haberler

AK Parti Temsilciliğine Molotofkokteyli Atılma Anı

Saldırının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri Ümraniye'de AK Parti mahalle temsilciliğine molotofkokteyli atan zanlıların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Saldırının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri Ümraniye'de AK Parti mahalle temsilciliğine molotofkokteyli atan zanlıların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Ümraniye'de AK Parti mahalle temsilciliğine molotofkokteyli atan zanlıların yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.Alınan bilgilere göre, İstiklal Caddesi'nde bulunan AK Parti Cemil Meriç Mahalle Temsilciliğine şüpheli kişi ya da kişilerce molotofkokteyliyle saat 02.00 sıralarındsa saldırı gerçekleştirildi. Saldırı yapan zanlıların görüntüleri güvenlik kameralarınca kayıt edildi.Görüntülerde, yüzleri maskeli zanlıların ara sokaklardan çıkarak AK Parti mahalle temsilciliğinin kapısının camını baltayla kırdığı ve ardından molotof kokteylini atarak yakmaya çalıştıkları görünüyor. Atılan molotofkokteyli nedeniyle çıkan küçük çaptaki yangın kendiliğinden sönerken, temsilciliğin kapısında ve camlarında hasar oluştu. Olayın ardından itfaiye, polis ve olay yeri inceleme ekipleri, AK Parti temsilciliği ve çevresinde incelemelerde bulundu. Görüntülerde ayrıca zanlıların ara sokaktan beyaz bir arabayla hızla uzaklaştıkları görülüyor. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışması devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title