Haberler

AK Parti Tekirdağ Milletvekillerinden Çorlu Tso'ya Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Ziyarette, Doğan ile birlikte Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ile bir süre görüşen Yel, yaptığı konuşmada, halkın sorunlarını dinleyerek, kendi sorunları gibi üzerine giderek çözüm arayacaklarını söyledi.

İş adamlarının ve sanayicilerin sorunlarını bildiklerini belirten Yel, "Bu anlamda da bundan sonraki süreçte gecemizi gündüzümüzü birbirine katarak sizlerden bize ulaşacak sorunları çözmek için gayretli bir çalışma içerisinde olacağız ve tüm teşkilatlarımızla beraber Tekirdağ'ımızın geneline yenilikler kazandırma gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Yel, Çorlu ve Çerkezköy arasında bir teknik üniversitenin kurulmasını amaçladıklarını ifade ederek, "Teknik personel yetiştirme konusunda son derece önemli olan bu üniversite, sanayicimizin personel konusunda ihtiyaçlarına cevap verecektir. Çorlu ve çevresine yapılması planlanan fuar alanı bölgenin kalkınmasında etkili olacaktır" şeklinde konuştu.

Doğan da, ticaret odalarının, ülke adına çok büyük bir önem arz eden sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.

Sülün de, milletvekillerini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, yeni görevlerinde ülkeye iyi hizmetler vereceklerine inandığını ifade etti.

Ziyarette, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün ve Çorlu TSO meclis üyeleri hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Ayşe Doğan Tekirdağ Ak Parti Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title