Haberler

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi: "Kadın Fedakarlık ve Şefkatin Sembolüdür"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, kadının fedakarlık ve şefkatin sembolü olduğunu söyledi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, kadının fedakarlık ve şefkatin sembolü olduğunu söyledi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında toplumu meydana getiren en küçük ve en önemli birimin aile olduğuna vurgu yaparak aile kurumunun temel direği, taşıyıcı kolonu ve koruyucusunun kadın olduğunu belirtti.

Kadınların fedakarlık ve şefkatin sembolü olduğunu belirten Yemişçi, "Yaşamın, doğumdan ölüme kadar her anında, her ihtiyaç duyulduğunda bir menfaat gözetmeksizin destek veren kadın, fedakarlık ve şefkatin sembolüdür. '8 Mart Dünya Kadınlar Günü', dünya üzerinde yaşayan tüm kadınların özlem duydukları huzurlu bir yaşam ve fırsat eşitliği konusundaki taleplerini dile getirme imkanı buldukları, birlik ve beraberliğin tarifsiz hazzını yaşadıkları gün olarak kutlanmaktadır. Hükümet olarak 2010 yılında yaptığımız anayasa değişikliği ile kadınlarımız, pozitif ayrımcılık kapsamına alınmış, haklarının korunması ve şartlarının daha da iyileştirilmesi, anayasal güvenceye kavuşmuştur. Kadınımızın iş hayatında daha fazla yer almasının önünde engel teşkil eden ne varsa hepsini kaldırmak azmi ve kararlılığındayız. Aynı zamanda çalışan kadınımızın mağdur olmasını engellemek için gerekli adımlar atılmıştır. Toplumdaki bütün dinamiklerin merkezinde yer alan bütün kadınların '8 Mart Dünya Kadınlar Gününü' kutlar, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ederim" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Yemişçi Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title