Haberler

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akgün Açıklaması

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, "Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, "Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz" dedi.

Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etmelerinin ardından göreve başlayarak, bölgedeki eksiklikleri tespit etme çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Bölgedeki sorunların bilincinde olduklarını belirten Akgün, bunlara sırasıyla çözüm bulacaklarını ifade ederek, emniyet, sağlık, güvenlik ve ulaşım açılarından her soruna eğilerek çözümü için çalışacaklarını, her kesimden insanı dinleyerek onların yükselen sesi olacaklarını söyledi.

Herkesin işini düzgün bir şekilde yapması halinde bölgede sorunların asgari ölçüye ineceğini, meclisteki çalışmaların dışında sürekli Çorlu ve Tekirdağ'da olacağını bildiren Akgün, "Bakanlarımız belli oldu. şimdi sıra bölgemiz için çalışmaya geldi. İhtiyacımız neyse onun giderilmesi için girişimlerde bulunarak, ilgili bakanlıklarla irtibata geçeceğiz. Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz." diye konuştu,

İl ve ilçe başkanlıkları aracılığıyla bütün vatandaşların sorunlarını öğreneceklerini ve bunların çözülmesi için çalışacaklarını vurgulayan Akgün, şunları kaydetti:

"Kentsel dönüşüm konusu bölgemizde çok önemli Roman vatandaşlarımızın yaşadığı Hıdırağa Mahallesi yılardır ihmal edilmiş. Biz, kentsel dönüşüm ile bu mahallenin ıslahını gerçekleştirerek, bu vatandaşlarımızın daha insani şartlarda yaşamalarına yardımcı olacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Metin Akgün Tekirdağ Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title