Haberler

Ak Parti, Tekirdağ Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanlığı, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adaylarını tanıttı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanlığı, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adaylarını tanıttı.

Tekirdağ'da bir restoranda gerçekleşen toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Ali Gümüş, Adnan Argan, Metin Akgün, Ömer Karadeniz, AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, yeni seçim döneminde Ak Parti'nin şaha kalkacağını ve 1 Kasım'dan sonra terörün Türkiye'den ebediyen kovulacağını belirterek, "Terör olaylarında şehit olan vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Terör örgütlerini lanetliyorum. 7 Haziran seçimlerinden birinci parti olarak çıktık. Seçim sonuçlarına saygının gereği olarak koalisyon kurulması için gayret ettik ama hiçbir parti koalisyon kurulmasına yanaşmadı. Bunun için ülkemiz tekrar 1 Kasım için erken seçim kararı aldı. 1 Kasım seçimleri tekrar istikrar ve huzura kavuşacağımız bir seçim olur. 1 Kasım, PKK terörünü topraklarımızdan ebediyen kovacağımız bir dönemin ilk günü olacaktır. 1 Kasım AK Parti'nin yeniden şahlandığı gün olacaktır. AK Parti'nin yeniden şahlanması için bizler çok çalışacağız. Bütün hemşehrilerimizi ilk günkü aşkla kucaklayacağız" dedi.

Tekirdağ'da etkili olan sağanağın ardından yaşananlara da değinen Akçay, "Yağmur rahmettir, bu bazen afete dönüşebiliyor. Son yağmurlarda zarar gören Tekirdağlı hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Yaşanan bu olaylarda CHP yerel yönetimlerinin bir kez daha hezimete uğradığını gördük. Seçimde hezimete uğradı diyenler zafer sarhoşluğu ile hizmet yolunda hezimet yaşıyorlar. Milletimize hizmet yolunda biz hezimete uğramadık. En büyük hezimet hizmet götürememe hezimetidir. Bırakın siyaseti biz yapalım. Yollar çökmüş, çamur deryası olmuş, arabalar devriliyor. Belediyeler olarak siz ne yapıyorsunuz. Biz en büyük yatırımın insana ve eğitime yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. AK Parti olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve eğitimimize yatırımlarımız devam ediyor" ifadelerini kaydetti.

Toplantı, milletvekillerinin konuşmalarının ardından sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Tekirdağ Ak Parti Akçay Yerel Haberler

title