Haberler

AK Parti Tekirdağ İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, "Ülkemizi Suriye gibi Irak gibi Lübnan gibi Mısır gibi kardeş kanı dökerek işgal altına almak ve bölüp parçalamak istiyorlar.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, "Ülkemizi Suriye gibi Irak gibi Lübnan gibi Mısır gibi kardeş kanı dökerek işgal altına almak ve bölüp parçalamak istiyorlar. Ama başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktürtemeyeceksiniz. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz." dedi.

Yüksel, partisinin İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin milletin var olma iradesi olduğunu söyledi.

Partilerinin gücünü milletten aldığını ve demokrasinin bekçisi olduğunu belirten Yüksel, " Ak Parti, bağımsızlık aşkıdır. Ak Parti, yenilikçidir. Ak Parti, mazlumun yanında zalimin karşısındadır. Ak Parti, her türlü terörün korkulu rüyasıdır. Ak Parti, karanın, havanın ve denizin hakimidir. Biz kendimizi ülkemize adarız. Biz gücümüzü sandıktan alır, demokrasiye inanırız. Biz büyüdükçe kalplere gireriz." dedi.

Yüksel, Türkiye üzerine kirli oyunlar oynayanların başarılı olamayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ülkemiz üzerinde kirli oyunlar tezgahlanıyordu. Ülkemizi Suriye gibi Irak gibi Lübnan gibi Mısır gibi kardeş kanı dökerek işgal altına almak ve bölüp parçalamak istiyorlar ama başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz. Bunu Gezi Parkı'nda denediniz, 17-25 Aralık'ta denediniz, sonra 15 Temmuz akşamı da denediniz ama bu büyük millet Pensilvanya güdümündeki tanklara, jetlere, tüfeklere Başkomutanımızın tek bir işareti ile iman dolu göğsünü siper ederek bu hayasızca akına dur demiştir."

Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cüneyt Yüksel Tekirdağ AK Parti Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title