Haberler

AK Parti Tekirdağ İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "İnsanlık, ahlak, örf, düşmanı bir terör örgütü sadece bizim değil herkesin düşmanıdır.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "İnsanlık, ahlak, örf, düşmanı bir terör örgütü sadece bizim değil herkesin düşmanıdır. Teröre geçit vermememiz gerekiyor" dedi.

Akçay, partisinin İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugüne kadar birçok badire atlattığını belirterek, bu sıkıntılı günlerinde geride kalacağını ve terörü bir kez daha lanetlediklerini söyledi.

Sandıktan çıkan sonuçlara ve milletin iradesine olan saygı gereği Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mecliste bulunan tüm siyasi partilerle görüşmeler yaptığını ve koalisyon kurulması için gayret gösterdiğini belirten Akçay, "Muhalefet partileri koalisyon kurulması sürecinde 'mahalle futbol takımı' gibi tavır sergiledi. Türkiye'nin gündeminde yeniden seçim var ve Türkiye'yi yine AK Parti'nin yönetecek" diye konuştu.

Seçimin, demokrasinin düğümü, partilerin sınav günü olduğunu ifade eden Akçay, AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri sonrasında tüm teşkilat kademeleriyle istişareler yaparak ortaya çıkan sonuçları değerlendirdiğini ve eksik olan yönlerini tespit etmenin gayreti içinde olduklarını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Gençlerimizi daha yakından dinleyeceğiz, emekliler, kadınlar, çiftçiler, esnaf ve iş adamları için düşündüğümüz projeleri daha iyi anlatacağız. Terörden kurtulmak için atılması gereken adımlara milletimizle birlikte karar vereceğiz. Milletimizin geleceğe ümitle bakmasını sağlayacağız. Yeni seçimde milletimizin gönlünü kazanacağız. Şimdi aşkla yeniden yollara düşme zamanıdır."

Akçay, PKK terör örgütünün HDP'nin seçimde aldığı oyları yeni bir terör dalgası oluşturmak için basamak olarak kullanmak istediğini belirterek, şunları kaydetti:

"HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş adeta terör sözcülüğüne soyundu. PKK, basit bir terör örgütü değil, aynı zamanda vahşi ve ahlaksız bir yapı. Trafik kazası var diye çağırdıkları polisi katlediyorlar. Doğurmak üzere olan kadını taşıyan ambulansı taşlıyorlar. Yatağında uyumakta olan polisi vuruyorlar. İnsanlık, ahlak, örf, düşmanı bir terör örgütü sadece bizim değil herkesin düşmanıdır. Teröre geçit vermememiz gerekiyor. Teröre geçit yok."

Akçay, öte yandan, 12 Eylül'de AK Parti'nin olağan kongresi olacağını anımsatarak tüm partilileri kongreye davet etti.

Toplantıya, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve partililer katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Tekirdağ Ak Parti Türkiye Akçay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title