Haberler

AK Parti TBMM Grubu'ndan Terör Saldırısına İlişkin Açıklama

AK Parti TBMM Grubu tarafından Ankara’da düzenlenen hain terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, saldırının en sert şekilde karşılık bulacağı bildirildi.

AK Parti TBMM Grubu tarafından Ankara'da düzenlenen hain terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, saldırının en sert şekilde karşılık bulacağı bildirildi.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Naci Bostancı, Bülent Turan, İlknur İnceöz ve Coşkun Çakır imzası ile yapılan basın açıklamasında, "Ankara'da 13 Mart günü sinsi, onursuz, hain bir saldırı neticesinde 35 vatandaşımız hayatını kaybetti, yüzü aşkın kişi yaralandı. Öncelikle hepimizin canı olan o insanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı, yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Bu terör eylemi sadece o otobüs durağında hasbelkader bulunan vatandaşlarımıza değil, tüm milletimize, ortak varlığımıza ve ülkemize karşı yapıldı. Hedefe konulan milletimizle birlikte aynı zamanda insanlıktır. Bu saldırı muhakkak hukuk temelinde en sert şekilde karşılık bulacak, arkasındakiler hesap verecek, terörizm asla amacına ulaşamayacaktır" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Terör saldırısının ardından olaya ilişkin görüntülerin çeşitli medya mecralarında dolaşıma sokulması, korku ve panik doğuracak şekilde yayınlar yapılması, henüz saldırının detayları ortaya çıkmadan ve sorumlu makamlar açıklama yapmadan müsebbiplere ilişkin hedeflere işaret edilmesi, saldırıyı vesile edinerek siyasi fırsatçılık anlamına gelebilecek açıklamalar yapılması milletimizin kaderine hizmet etmez, yarasına şifa olmaz. Keza, bu tür davranışlar içinde bulunanlar bilerek ya da bilmeyerek terörün kastına uygun bir şekilde davranmış, onun eylemiyle doğurmaya çalıştığı toplumsal ve siyasal dalgaya katkı vermiş olurlar. Terörle mücadele topyekün bir mücadeledir ve herkesin üzerine düşen görevler vardır. Bunun bilincinde olan aziz milletimizin birlik ruhu içinde kararlılıkla davranarak terörün üstesinden geleceğine, korkakların sinsi yöntemi olan ve bu yüzden halkın endişesinden beslenmeye çalışan teröre karşı en anlamlı duruşu sergileyeceğimize inancımız tamdır." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nurettin Canikli Naci Bostancı AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title