Haberler

AK Parti Taşova İlçe İstişare Toplantısı Yapıldı

AMASYA (AA) – AK Parti Taşova İlçe İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

AMASYA (AA) – AK Parti Taşova İlçe İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek ile partililer katıldı.

Milletvekili İpek, burada yaptığı konuşmada, bir hafta önce il merkezinde yaptıkları toplantıda belediye başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ihtiyaçlarını anlattığını söyledi.

Şimdi de Taşova'da toplantı yaptıklarını anlatan İpek, 2016'nın sorunlara çözüm bulunan, iş üretilen, hizmet yapılan bir yıl olması temennisinde bulundu.

İnsanoğlunun geri getiremeyeceği tek şeyin zaman olduğuna işaret eden İpek, şöyle devam etti:

"Milletvekilleri, muhtarlar, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları, kurum müdürleri belli bir dönem için seçiliyor ve bu zaman içerisinde yöresine, bölgesine, köyüne hizmet etmesi gerekiyor. Belli dönem bittikten sonra sandıkta hesap veren insanlarız. Anayasaya baktığımızda, ülkenin belli bir kaynağı var. Bu kaynağın sizlere hizmet olarak sunulması gerekir. Bunun için yöneticilerin seçilmesi gerekir ve bu yöneticiler tarafından ülkenin kaynakları halka hizmet olarak dönecek."

İnsanın ihtiyaçlarının sonsuz ama kaynakların sınırlı olduğunun altını çizen İpek, "İşte sınırlı kaynaklarla sonsuz ihtiyaçları öncelik sırasına göre koyup görüşüp tartışacağız. Bir sonraki toplantıda bizden yaptıklarımız ve yapamadıklarımızdan hesap soracaksınız. Bu, doğrudan demokrasinin, yani sandıktan çıkan iradenin birbirini sorgulaması açısından doğrudan demokrasinin uygulandığı  bir toplantı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı olarak bir süre daha devam etti.

Kaynak: AA / Politika

Haluk İpek AK Parti Amasya Taşova Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title