Haberler

AK Parti Sözcüsü Atalay'dan CHP Sözcüsü Koç'a Cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, ana muhalefet partisi sözcüsü Haluk Koç'un dünkü basın toplantısında CHP'nin içler acısı halini yansıtan, seviye düşüklüğünde yeni noktalara ulaşan bir üslup kullandığını belirterek, "Koç'un tüm küfür ve hakaretlerini kendisine iade ediyoruz. Bu ifadeler ancak kendilerine yakışır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç'un dünkü basın toplantısında CHP'nin içler acısı halini yansıtan, seviye düşüklüğünde yeni noktalara ulaşan bir üslup kullandığını belirterek, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na ve AK Parti'ye siyasi tarihimizde görmediğimiz türden hakaretlerde bulunmuş, 'münafık', 'inanç taciri', 'şeytanı rehber edinen' türü ifadeler kullanmıştır. Üstelik de bu hakaretlerini 'siyaset dilinde hatırlatmalarda bulunmak istediğini' söyleyerek yapmıştır. Demek ki CHP'nin siyaset dili küfür ve hakaretten ibarettir. Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımıza 'çukurdasın' diyen Koç, aslında kendi bulundukları konumu ifade etmiştir" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE HAKARETLERLE BİR SİYASİ PARTİ BÜYÜMEZ"

"Öncelikle Koç'un tüm küfür ve hakaretlerini kendisine iade ediyoruz" diyen Atalay, "Bu ifadeler ancak kendilerine yakışır. Edepten nasibini almamış CHP Genel Başkan Yardımcısı'na şunu hatırlatayım, böyle hakaretlerle bir siyasi parti büyümez. Hakaretle konuşmak zayıflık, acizlik, fikir, düşünce ve projeden yoksun olanların işidir. CHP yönetimini kendi içinde bitmek tükenmek bilmeyen kavga, çekişme ve ayak oyunlarından dikkatleri başka yöne çekmek için bu tür ucuz söylemlere başvurmak yerine ülkemiz insanı için, onların yarınları için kafa yormaya, halka umut olabilecek projeler ortaya koymaya ve daha düzgün üslupla muhalefet yapmaya çağırıyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Beşir Atalay Haluk Koç Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title