Haberler

AK Parti Sokak İftarları Harmancık'ta

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği sokak iftarları, Harmancık'ta 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği sokak iftarları, Harmancık'ta 2 bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, Şehit Adil Kınık İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı. İftara, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Şelçuk Türkmen, AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanı Bayram Çetinkaya, AK Parti Harmancık İlçe Başkanı Ahmet Güneş, AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Cemil Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi masaları dolaşan AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Harmancıklıların ramazan ayını kutladı. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin içinden geçtiği sürecin dikkatle izlemesi gerektiğini söyledi. Yalçın "İnternet, sosyal medya denilen yeni bir olay var. Buradan beslenen yeni bir gençliğimiz var. Onları anlamaya çalışalım, onlarla biraz daha yakın iletişime girelim. Türkiye'de neler olup bittiğini, 1980'de Türkiye'de darbenin neden olduğunu, ülkemizin darbelerden neler çektiğini, milli iradenin hangi dönemlerde etkili olduğunu ve başına neler geldiğini gençlerimize sık sık hatırlatalım" dedi.

"HARMANCIK'IN DOKTOR VE AMBULANS SIKINTISINI ÇÖZECEĞİZ"

Dağ yöresinin kendileri için önemli olduğunun altını çizen Sedat Yalçın, "Harmancık ile Orhaneli arasındaki yolu gelecek dönem programımıza alıyoruz. Misiden Doğancı Barajına kadar olan bölümde de ihale yapıldı en yakın zamanda kazma vurulacak" dedi.

İftarın ardından Harmancıklı çocuklar, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'a yoğun ilgi gösterdi. Yalçın da çocuklara oyuncak hediye ederek kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Yalçın Harmancık Ak Parti Yerel Haberler

title