Haberler

AK Parti Sivas Milletvekili Soluk Gemerek'te

Ak Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Gemerek'te bulunan Ziraat Bankası Şubesi'nin kapatılmayacağını söyledi.

Gemerek Kaymakamlığı önünde Kaymakam Cuma Kılınç, Gemerek Belediye Başkan Vekili Hasan Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bozbıyık, il genel meclisi üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Milletvekili Mehmet Habip Soluk daha sonra Ziraat Bankası Gemerek Şube Müdürü Hakan Büyükkaya ile birlikte banka şubesinin taşınması düşünülen yerlerde incelemelerde bulundu. Ziraat Bankası Genel Müdürünü arayarak Soluk tadilatın biran önce tamamlanmasını ve bankanın tekrar aynı yerinde faaliyet göstermesi istedi. Ardından, Gemerek AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Soluk ve beraberindeki heyet partililer ve vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk burada yaptığı konuşmada,"İlçemizde bu bankanın kapatılma konusu tamamen ortadan kalktı. Çünkü açık ve net söyleyeyim. Bu ilçenin birleşmesinde benim yüzde yüz payım var. Danıştay Başkanı bu işi reddediyorlardı. Eski Belediye Başkanınız İrfan Sağırkaya iki tarafında bunu istediğini, ne kadar barajda yapılıyor, bütün bir ilçe olursak oraya kamu yatırımlarının daha artacağını, çünkü bir yerde nüfus varsa yatırım olur. Nüfus arttıkça iş alanları artar. Orada ticaret artar. Orada zenginlik artar. Bu sizin için bir kayıp değil bir kazançtır. Hükümet binası Gemerek tarafında olmuş, Yeniçubuk tarafında olmuş bu ayırımı zaten kaldırmamız lazım. Burada artık sadece Gemerek var, Yeniçubuk artık yok. Bugün belediye başkanımız Yeniçubuk'taki arkadaşımız olmasaydı. O da belediyeden mühürü koparttıktan sonra meclis üyeleri de dahil kamu görevlisidir. Bu bakımdan bu ikiliği ortadan kaldırın. Yeniçubuk'un biraz daha canlı olmasının sebebi şu an da kapalı gibi olan o istasyonun büyük etkisi vardır."dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bozbıyık ise, "Bir hafta önce sıcak bir olay yaşadık. Bankamızın kapandığı haberi üzerine sabah hep beraber toplandık. Bankamızın kapanmaması gerektiğini söyledik. Sahip çıktık Habip beye ulaştık. Yarım saat sürmeden kapanan şubemiz geri açıldı. Burada birşeye dikkat çekmek istiyorum. AK Parti şubeyi kapattı dediler. Oysa Ak Parti'nin şubenin kapandığından haberi bile yok. AK Parti farkında olur olmaz, vekilimin haberi olur olmaz anında müdahale etti. Şu an bankamız yerinde hizmet ediyor."diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziraat Bankası Habip Soluk AK Parti Sivas Politika Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title