Haberler

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru Taksiciler ile Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, taksi duraklarını ziyaret ederek, taksicilerin sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, taksi duraklarını ziyaret ederek, taksicilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Her gün düzenli olarak sivil toplum kuruluşları ve esnaflar ile bir araya gelen İl Başkanı Burhanettin Kuru, son 2 ay içinde, Amatör Spor Taban Birlikleri, Zeytin Eğitim ve Rahabilitasyon Merkezi, Diyanet-Sen, Memur-Sen, Kamu-Sen, Şoförler Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamları, Sivas Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, MÜSİAD, galericiler sitesi esnafları, Kangal ve Köyleri Yardımlaşma Derneği, Lokantacılar Odası, Eczacılar Odası, TSO, Demir-Yol İş Sendikası, Ticaret Borası, Çeçen Kafkas Derneği, şehirler arası otobüs firmaları, imamlar, organize sanayide faaliyet gösteren iş adamları, Ulaştırma Demiryolları Çalışanları Sendikası, Yeşil Işık Derneği, Beyaz Ay Derneği, Sivas Engelliler Derneği, Sivas Koleji, Vagon Bakım ve Onarım Atölyesi Müdürlüğü, Ulaştırma Memur-Sen, Tesviyeciler Odası, Eski Sanayi, Yeni Ata Sanayi, 4 Eylül Sanayi ve hal esnafları, Sivas Radyo ve Televizyonu (SRT), Sipas Vizyon Tv, Hürdoğan, Hakikat, Sivas'ın Sesi ve Yeniülke gazeteleri, Sivas Medya Center, ilçeler, parti binasında her cuma günü düzenlenen halk günleri ve her akşam aralıksız devam eden mahalle toplantıları ile Sivaslılarla bir araya gelen Burhanettin Kuru, son olarak Sigorta Taksi ve Büyük Otel Taksi duraklarını ziyaret ederek taksiciler ile görüştü.

Bugüne kadar seçim dışında kendilerini ziyarete hiç bir siyasinin gelmediğini belirten STK temsilcileri kendilerine sıcak ve samimi bir tavır gösteren İl Başkanı Burhanettin Kuru'ya teşekkür ettiler. Gerek ülke politikalarının ve gerekse Sivas'ın sorunlarının da konuşulduğu ziyarette STK temsilcilerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözleri üzerine İl Başkanı Burhanettin Kuru, Türkiye'nin ve Sivas'ın yarınlarının daha güzel ve daha müreffeh olacağını söyledi.

Taksicilerin sorun ve taleplerini dinleyip, fikir alışverişinde bulunan İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun samimi ve sıcak tavırları dikkati çekti. İl Başkanı Burhanettin Kuru, taksicilere poğaça ve simitten oluşan kahvaltı ikram ederken, taksiciler ise sıcak çay ikramında bulunarak beraber kahvaltı yaptılar. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kuru Diyanet Sen Ak Parti Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title