Haberler

AK Parti Şişli 5. Olağan İlçe Kongresi

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır: "Yeni hedef 2 trilyon dolar milli gelir, 500 milyar dolar ihracat" "10 sene önce telaffuz edilse, dudaklarda gülümsemeye yol açacak rakamlardı, şimdi kimse gülümsemiyor, herkes buna inanıyor, Türkiye’yi ciddiye alıyor, gıpta ediyor, örnek olarak alıyor"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye'nin 2 trilyon dolar milli gelir, 500 milyar dolar ihracat hedefine dikkati çekerek, "Bunlar 10 sene önce telaffuz edilse, dudaklarda gülümsemeye yol açacak rakamlardı, şimdi kimse gülümsemiyor, herkes buna inanıyor, Türkiye'yi ciddiye alıyor, gıpta ediyor, örnek olarak alıyor" dedi.

Şişli Kent Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti Şişli 5. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası olarak ikiye ayrılabileceğini belirterek, son 12 yılda Türkiye'nin birçok alanda önemli gelişme gösterdiğini söyledi.

AK Parti iktidarında kişi başına düşen milli gelirin 2 bin 500 dolardan 11 bin dolara, milli gelirin 230 milyar dolardan 820 milyar dolara çıktığını dile getiren Bozkır, "100 evden 11'inde bilgisayar vardı, bugün 68'inde var. 2004'te 100 evden 7'sinde internet vardı, bugün 60'a ulaştı. 9 şehrimizde doğalgaz vardı, bugün 73 şehrimizde var. 28 havaalanımız vardı, bugün 63 havaalanımız var" diye konuştu.

Yeni hedeflerin 2 trilyon dolar milli gelir, 500 milyar dolar ihracat, 25 bin dolar kişi başına düşen milli gelir olduğunu ifade eden Bozkır, "Bunlar 10 sene önce telaffuz edilse, dudaklarda gülümsemeye yol açacak rakamlardı, şimdi kimse gülümsemiyor, herkes buna inanıyor, Türkiye'yi ciddiye alıyor, gıpta ediyor, örnek olarak alıyor" dedi.

Sadece ekonomide değil, demokraside, insan hakları alanında, hukukun üstünlüğünde de halizhazırda katedilen mesafenin ötesinde, daha ileri bir Türkiye'nin hedeflendiğini anlatan Bozkır, "Öyle bir Türkiye ki hiç kimse etnik kimliğinden, inançlarından, yaşam biçiminden dolayı kendini öteki hissetmeyecek, Türkiye'nin vatandaşı olmaktan gurur duyacak" diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın da katıldığı kongrede AK Parti İlçe Başkanı Şeref Sezgin protokol konuşmalarının sonunda  bakanlar Bozkır ve Çelik ile İl Başkanı Babuşcu'ya birer ebru tablosu hediye etti.

Şişli İlçe Teşkilatı'nda delege olan Bozkır, kongrede oy da kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır Ak Parti Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title