Haberler

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Atan, Kadınlara Teşekkür Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, 30 Mart 2014 yerel seçimler için gösterilen ilgi, alaka ve gayretten dolayı tüm kadınlara teşekkür etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, 30 Mart 2014 yerel seçimler için gösterilen ilgi, alaka ve gayretten dolayı tüm kadınlara teşekkür etti.

Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan seçim öncesi çalışmalarda gece gündüz kendisine eşlik eden, seçim ekibine ve seçim günü sandıklara sahip çıkmak için sandık görevlisi ve müşahit olarak görev yapan teşkilatına teşekkür etmek amacı ile düzenlediği bir toplantı ile kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda bir açıklama yapan Atan, "30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde ülkemizin huzur ve refahını korumak adına yapmış olduğunuz çok kıymetli çalışmalarınız seçim günü sandıklara olan hakimiyetiniz, milli iradeye ve büyük Türkiye idealine sahip çıkma yolunda atmış olduğunuz adımlar ve yapmış olduğunuz tüm çalışmalar çerçevesinde sizlere Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan adına ve kendi şahsım adına teşekkür ederek, yeni dönemin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesi temenni ediyoruz. Tüm zorluklara rağmen bu denli hassas davranışlarınızı tebrik ediyorum. Önemli olan Türkiye genelinde almış olduğumuz oy oranı ve yüzdelik dilimiydi. Elde ettiğimiz başarı halkımızın iradesi ve isteğidir. Sonuçlar partimizin halkımız tarafından desteklendiğini ve halkımızın hiçbir provokasyona gelmediğinin kanıtıdır. Bizleri destekleyen tüm halkıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Hatice Atan ayrıca AK Parti Genel Merkez Kadın kolları Başkanı Güldal Akşit'in yerel seçimlerde gösterilen gayretlerden dolayı gönderdiği teşekkür metnini teşkilatı ile paylaştı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Türkiye Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title