Haberler

AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy Açıklaması

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy,"İlimizin daha iyi bir şehir olması, hizmetlerin konforlu sunulması bakımından konular üzerinde hassas davrandık" dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy,"İlimizin daha iyi bir şehir olması, hizmetlerin konforlu sunulması bakımından konular üzerinde hassas davrandık" dedi.

Ersoy, Sinop'ta bir pastanede düzenlediği toplantıda 1,5 yıl içinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Mecliste İçişleri Komisyon üyeliği, AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdüğünü belirten Ersoy, "Sinop için çalışıyoruz. İlimizin daha iyi bir şehir olması, hizmetlerin konforlu sunulması bakımından konular üzerinde hassas davrandık. Sorunlar ve yapılması gereken talepler doğrultusunda son 1,5 yıl içinde başlanmış işlerden 2013 yılına kadar bitirilemeyen bir iş kalmayacak. çalışmaların başında yol sorunu, Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından devam ettirilen işler, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi konuları önceliğimizdir" dedi.

Sinop'un önceliklerini belirlediklerini buna göre de çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Ersoy, konuşmasına şöyle devam etti:

"2012 yılı yatırım programında Türkeli ve Erfelek ilçe Emniyet Müdürlüğü binaları, 2013 yılı yatırım programına ise Durağan ve Türkeli Hükümet Konağı alındı. Sinop merkezle birlikte Türkeli ve Boyabat ilçelerine öğrenci yurtları, kapalı spor salonu, kültür merkezi ve yüzme havuzu yapılması yönünde 2013 yılında devletin yatırım programına alındı. Havaalanı pist uzatma çalışması ve havaalanı binasının yenilenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İlimize 26 milyon lira değerinde içme suyu şebekesinin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Sinop'ta olması gereken ne varsa neyi umuyorsak hemen hemen hepsini ilimizde önümüzdeki yıl sonuna kadar kazandırmış ve gerçekleştirmiş olacağız."

Muhabir : Kenan Türkseven / Mustafa Çavuş

Yayıncı: Mehmet Kumcağız - SİNOP

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkeli Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title