Haberler

AK Parti Siirt Milletvekili Aktay Açıklaması

AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, "Bizim şu anda yürüttüğümüz mücadele, Kürt düşmanlarına karşı, Türkiye düşmanlarına karşı bir mücadeledir" dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, "Bizim şu anda yürüttüğümüz mücadele, Kürt düşmanlarına karşı, Türkiye düşmanlarına karşı bir mücadeledir" dedi.

Aktay, Pervari ilçesindeki köy ziyaretleri sonrasında gazetecilere yapığı açıklamada, geçen seçime nazaran operasyonların başlamasıyla birlikte halkın ciddi bir bakış açısının değişmiş olduğunu söyledi.

Yaptıkları mücadelenin Kürtlere karşı bir mücadele olarak lanse edilmeye çalışıldığını ifade eden Aktay, "Büyük bir iftira. Gelsinler görsünler, halka sorsunlar, bizim gittiğimiz köylerdeki insanları onlarda ziyaret etsinler sorsunlar. Bu gerçekten Kürtlere karşı bir mücadele midir, yoksa terör örgütüne karşı bir mücadele midir? Bizim şu anda yürüttüğümüz mücadele, Kürt düşmanlarına karşı, Türkiye düşmanlarına karşı bir mücadeledir" şeklinde konuştu.

Vatandaşların terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlardan mutluluk duyduğunu aktaran Aktay, "Halkın, operasyonların kesinlikle durmaması gerektiğini, bunların, pes edinceye kadar, silahları bıraktığı noktaya kadar bu operasyonların sürmesini bizden talep ettiklerini görüyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Yasin Aktay Ak Parti Türkiye Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title