Haberler

AK Parti Siirt Kadın Kolları'ndan Esnaf Ziyareti

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları üyeleri, Güres Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları üyeleri, Güres Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, esnafı ziyaret ederek, ihtiyaç ve beklentilerine ilişkin bilgi aldı.

Kadın Kolları Başkanı Temiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerini güler yüzle karşılayan esnafa ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Son dönemde yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Başkan Temiz, terörden etkilenen esnafın sıkıntılarını paylaşmak ve moral vermek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Zamanın, teröre karşı birlik beraberlik olma zamanı olduğuna dikkat çeken Temiz, şöyle konuştu:

"Yaşanan bu terör olaylarında, özellikle bu süreçte esnafımız zor günler yaşıyor. Biz de, onlara moral ziyaretinde bulunmak istedik. Hükümetimiz, bu dönemde zor durumda olan esnafın yüzünü güldürecek, işine daha sıkı sarılması için bir çok imkan ve destek sağladı. Esnafımızın bizden istediği ve yeni Genel Başkan adayımız Binali Yıldırım'ın dediği gibi artık ülke gündeminden terörün çıkmasını istiyor. İnşallah yeni dönemde bu talepleri karşılık bulacak. Biz de, esnafımızın yanında olduğumuzu hisettirmek ve onlara her konuda destek olduğumuzu belirtmek üzere ziyaret ettik. Bundan sonrada ziyaretlerimiz sürecek."

Vatandaş ve esnaf, kendilerini ziyaret eden Temiz ve yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title