Haberler

AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Düzenledi

AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da katıldı.

AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da katıldı.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk'un düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, milletin dostunu da hasmını da kendinle beraber olanı ve kendine pusu kuranı da iyi bileceğini vurgulayarak, "Yüzyıllar geçse de kimle beraber olduğunu kiminle beraber olacağını kimin kendisi ile birlikte olduğunu ama kimin kendisi ile birlikte olmadığını iyi bilir. Sizden bir istirhamım var. Bu memleketin vicdanlı bu memleketin adaletli bu memleketin hakkı bilen hukuku bilen bir başbakanı var. Ne olursunuz bu memleketin adaletli yöneticileri var. Bu memleketin milletinin parasını çarçur ettirmeyen, faiz lobilerine harcamayan, insanları, yöneticileri var. Allah bizi adaletli yöneticilerden halkının hukukunu, milletinin hukukunu başkasına peşkeş çekmeyen çektirmeyen buna müsaade etmeyen yöneticilerden inşallah ve inşallah ayırmaz. Bakın her ay 5 bin kişi Suriye'de bir insan tarafından bir yönetim tarafından maalesef katlediliyor" dedi.

Fatih Sultan Mehmet parkında düzenlenen iftar yemeğine MYK üyesi Mansur Yavaş, AK Parti İl Başkan Ziyaettin Yağcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Kasım Pamuk Ak Parti Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title