Haberler

AK Parti Serdivan Teşkilatından Başkan Alemdar'a Ziyaret

AK Parti Serdivan ilçe Teşkilatı, meclis üyeleri ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret etti.

Ak Parti Serdivan ilçe Teşkilatı, meclis üyeleri ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

Serdivan Belediye meclis salonunda gerçekleşen programda 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Sakarya'da ve tüm yurttaki yaşananlar değerlendirilirken, eli kanlı terör örgütü PKK'nın Cizre'de gerçekleştirdiği hain saldırı da kınandı. 15 Temmuz gecesi milletin birlik ve beraberlik içerisinde inayetle hareket ettiğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Bu millet öyle bir şey yaptı ki, sadece kendi ülkesine, kendi bayrağına, kendi vatanına sahip çıkmakla kalmadı, bu millet tek kutuplu bir dünyaya geçişi engelledi. Bu milletten Allah razı olsun" dedi.

İstanbul Boğazı'na yapılan ve iki yakayı üçüncü kez birbirine bağlayan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına da değinen Başkan Alemdar, "Geçmişten gelen kadim medeniyetimizin bize bırakmış olduğu mirası sahiplenerek çıktığımız bu yolda, tek kutuplu bir dünyadan arınmış söz sahibi bir Türkiye olacaktır. Bundan hepimiz gurur duyabiliriz" diye konuştu. Ziyareti, ahde vefa ziyareti olarak tanımlayan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ise, "Sayın Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın talimatıyla birlikte 27 gün boyunca demokrasi nöbetimizde sizlerle birlikte alanlarda olduk. Böyle bir liderle milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Yıllar sonra torunlarımız vatanımıza bayrağımıza başkomutanımıza sahip çıkmışsınız diye bu milletle gurur duyacak. Allah bizlere bu gururu yaşamayı nasip etti" ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Çelik aynı ekiple birlikte gazi meclise gitme niyetinde olduklarını da belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Serdivan AK Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title