Haberler

Ak Parti, Selçuklu Mahallesi'nde Toplantı Yaptı

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Selçuklu Mahallesi’nde toplantı düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Selçuklu Mahallesi'nde toplantı düzenlendi.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder'in katıldığı mahalle toplantısında, mahallenin sorunlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı seçim süreci konuşuldu.

Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, kuraklık dolayısıyla Malatya genelinde yaşanan su sorununa dikkat çekerek, "Su sorunu ile ilgili sıkıntı çekilmekte olduğunu biliyoruz. Malatya, büyükşehir olduktan sonra yetkiler ve görevler paylaşılmıştır. Su konusu MASKİ Daire Başkanlığı tarafından büyükşehir belediyemize verilmiştir. Yeni planlama ile ilgili mevcut suyumuzu idare ederek sizlerin bu sıkıntılarınızı gidereceklerdir" dedi.

Akın, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını anımsatarak, "Başbakanımız ayın 7'sinde Malatya'da olacak. Malatya yine adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basacak ve Başbakanımızı ilk turda Cumhurbaşkanı yapacaksınız. Buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, 30 Mart yerel seçimleri sonrası Malatya'nın büyükşehir olması ile birlikte belediyelerde yeniden yapılanma çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, çalışmaların tamamlanması ile birlikte hizmetlerin kaldığı yerde artarak devam edeceğini ifade etti.

Sorunlarla yakından ilgilendiklerini dile getiren Gürkan, şunları söyledi; "TEDAŞ ile ilgili Malatya'mızda sıkıntı büyük. Bu konuları ve sıkıntıları bizler düzenli olarak TEDAŞ'la toplantılarımız sürmektedir. Su ile ilgili sorunlarınızı büyükşehir belediyemizle görüşeceğiz. Her mahalleye semt konağı taahhüdümüz seçimden önce vermiştik. Bu taahhüdümüz yerine getirilecektir. Diğer bir sorun derme kanalının ıslahı ile ilgili gerekli çalışmaları en kısa zamanda yapacağız. Biz derme kanalı ile ilgili 3500 metre uzunluğunda ıslah çalışmalarını bitirdik. İmar planı ile ilgili çalışmaları imardaki arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapacaktır. Parkların sulanması ile ilgili içme ve sulamada sorunlar bulunmakta. Sularımızı da gayet ölçülü kullanmamız gerekiyor. Parklardaki su sorununu artezyen vurarak halletmeye çalışıyoruz. Aşağı yukarı 102 mahallemizin sorunları hep aynı. Kültür merkezlerini, tüm mahallelerimize kuracağız. Mahallelik ruhunu yakalamamız gerekiyor. Tüm birimlerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Sizlerin daha iyi yaşayabilmeniz açısından Battalgazi için gece gündüz çalışmaktayız. Temizlik konusunda hassasiyetim bulunmakta. Bir şehir temizlenmekle temiz olunmuyor. Sizlerde temiz tutmanızla gerçekleşecektir." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Selçuklu Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title