Haberler

AK Parti, Seçim Mitinglerini Cuma Gününe Kadar Askıya Aldı

Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''AK Parti olarak cuma gününe kadar parti mitinglerimizi askıya aldık'' dedi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı, yaklaşık 1 saat sürdü. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin mitinglerinin cuma gününe kadar askıya aldığını açıkladı.

MİTİNGLER ASKIYA ALINDI

Canlı yayında konuşan Çelik, "Cuma gününe kadar miting yapmayacağız ama daha sonra yapacağımız mitingleri 'Teröre karşı, birlik dirlik ve kardeşlik' mitingi çerçevesinde gerçekleştireceğiz." dedi.

GÜVENLİK ZAFİYETİ SORUSU

Çelik, Ankara saldırılarındaki güvenlik zafiyetine ilişkin soru üzerine ise "Güvenlik zaafiyeti konusunda acele karar vermemek lazım. Acele bazı adresler göstermek kamuoyunu yanlış bir yere sevk edebilir. Bir güvenlik zaafiyeti var mı konusunda önlemlerin üst düzeyde alındığı konusunda bir veri var elimizde. Dünyada son yıllarda tespit edilemeyen terör eylemleri oldu ama şundan kimsenin kuşkusu olmasın bu konuda bir zaaf varsa bunun üzerine gidilir. Ama bunu ana gündem yapmak yerine teröre karşı tek ses olmayı belli etmek lazım." dedi.

"BU KURUMLARIN AK PARTİ'YLE İLİŞKİSİ YOKTUR"

Ömer Çelik, Osmanlı Ocakları, AK Ocaklar gibi oluşumlarla ilgili soruya cevap verdi. Çelik, "AK Parti'nin bu kurumlarla hiçbir alakası yoktur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merkez Yürütme Kurulu Ahmet Davutoğlu Ömer Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (32)

ve:

siz insanlar değil koltukları koruma derdindesiniz

43
33
yanıtYanıtla
Mechul bayanMobil-IOS:

Ne yuzle miting yabacan birde miting yab utanmadan

39
24
yanıtYanıtla
NAZIM GURKAN:

OMER CELIK, BURNU SARI ADAM. TAYYIPN SONU GELIYOR AZ KALDI. AILECE KACA-CAKLAR YARGIDAN, HAPISTEN KUTULMAK ICIN BECEREBILIRLERSE, SEN NE YAPACAKSINDURUM KOTU. SENDE TAYYIPLE BERABER KACMAYI DUSUNUYORMUSU YADA KALIPYARGIYA CIKMAYIMI DUSUNUYORSUN?

37
25
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

Bütün mitingler iptal olmalı, zamana da yazık, paraya da yazık. . Miting için harcanan benzin ve mazot parasına başka bişey yapınnn. TV''de çık yapacaklarını konuş, neden il il geziyorsunuz. Avrupa da miting mi varrr. . .

53
1
yanıtYanıtla
LAZMobil-ANDROID:

Yani milliyetçileri avlamak için "Terör" kavramını kullanacaksınız öyle mi? Milliyetçileri çantada keklik sanıyorlar

6
23
yanıtYanıtla
yazar Mobil-ANDROID:

hepinizden daha hala oyun peşindesiniz buhale siz getirdiniz

15
12
yanıtYanıtla
ülkücü:

oylar akpye sandıklar patlayacak gümbür gümbür

12
15
yanıtYanıtla
eski akp li:

bu akp ülkeyi uçuruma sürüklüyor hala burdaki maşalar savunmaya devam

17
8
yanıtYanıtla
servet:

cenazelerden herkes sizi kovuyor katil diye bağırıyor bu millet uyuyor mu sanıyorsunuz sizin ne mal olduğunuzu anladı

17
6
yanıtYanıtla
veliMobil-ANDROID:

bu durumda oyum akp ye

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title