Haberler

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan Açıklaması

ŞANLIURFA (AA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, "Milli birlik ve beraberliği bozmanın hiç kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

ŞANLIURFA (AA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, "Milli birlik ve beraberliği bozmanın hiç kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

Özcan, bir restoranda kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özcan, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'nin bir kaosa sürüklenmeye çalışıldığını kaydetti.

Türkiye'nin son 10 yılda her yönüyle güçlendiğini belirten Özcan, şöyle konuştu:

"7 Hazirandan sonra ellerine fırsat geçtiği düşünen beli güçler, Türkiye'nin hükumetsiz olduğunu düşünerek bu boşluktan yararlanmaya çalışmaya başladı. Ama karşılarını hesaplayamadıkları Türk Milleti ve Türk hükumetini dimdik ayakta gördüler. Bütün terör örgütlerini milletçe yerle bir etmemiz gerekir. Milli birlik ve beraberliğin bozulmasını hiçbirimiz müsaade etmemeliyiz. Bu konuda herkese de görev düşüyor. Bütün sorumlu liderler sağduyu açıklamalara bulunmalı ve söylenmelerini dikkat etmeli, çok rahatsız edici açıklamalar yapılıyor diğer partiler adına. Burada birileri terör örgütüne sırtını dayadığını açık açık beyan ediyor. Kesinlikle ne onları destekleyen ne de  halk kabul eder. Bu yanlış söylemlerde bulunanlar gelecek seçimlerde dersini alacaktır."

Son günlerde gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin soruları cevaplayan Özcan, şöyle devam etti:

"Bunların hedefi beli Türk demokrasisi zayıflatmak. Bakıyorsunuz huzuru yakalanmış birçok şey yolunda giderken bir günde bakıyorsunuz DEAŞ saldırısıyla Suruç ilçemizde 32 insanımız katlediliyor. İki gün sonra da özellik terör örgütü PKK tarafından Ceylanpınar'da iki polisimiz kalleşçe ve  hunharca katlediliyor. Sonra bu olayları bahane ederek memleketin değiş illerinde yüzü maskeli insanlar, bazı vatandaşlarımızı katlediliyor. Milli birlik ve beraberliği bozmanın hiç kimsenin güçü yetmeyecek. Hükümet olarak terör örgütü DEAŞ, PKK ve  DHKP-C'ye gerekli ders ve cevaplar verildi."

-Terörden en çok turizm etkileniyor

Saldırıların zamanlanmasına dikkat çeken Özcan, "Bu savaşın durması herkesin Türkiyemizin faydasına çünkü, biz turizm ülkesi olduğumuz için turizmi en çok etkileyen terör olaylarıdır. Bunun yanında terör olayları ekonomiye de sıkıntıyı düşürür. Fakat burada bir şehidimizin bir vatandaşımızın ölümü herşeyden önemlidir. Bunun için bir an önce bu ölümlerin durması gerekiyor. Türkiye güvenli bir limandır, ülkemiz birden terörle anılmaya başlandı. Buradan herkese sesleniyorum ülkemizin terörle anılmaması için millet olarak halk olarak herkesimden sesimizi güçlü bir şekilde çıkartmamız lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Halil Özcan Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title