Haberler

AK Parti Sandıklı İlçe Teşkilatından Yardım ve Geçmiş Olsun Ziyaret

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, geçtiğimiz haftalarda sel nedeniyle mağdur olan Alagöz köyü sakinleri ile bu köye çalışmak için gelen Suriyeli aileleri ziyaret ettiler.

Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte ziyarete katılan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, vatanlarındaki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan ve Alagöz köyüne çalışarak ekmeklerini kazanmak için gelen Suriyeli vatandaşlara gıda ve giyim yardımında bulunmak ve aynı zamanda geçtiğimiz hafta içersinde yaşanan sel felaketi nedeniyle mağdur olan köyleri ziyaret etmek istediklerini belirtti. Alagöz köyü sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettiklerini söyleyen Saylık, "İslamiyet bir yardımlaşma dinidir. İslamiyet'ten önce de sonra da hiç bir din ve fikir sistemi onun kadar bu konuya eğilmemiş, yardım anlayışı ve bu anlayışın uygulanışını bu kadar geniş boyutlara ulaştıramamıştır. Allah kimseyi vatansız ve evsiz bırakmasın" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sandıklı Ak Parti Alagöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title