Haberler

AK Parti Sandık Müşahitleri Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Düzce İl Başkanlığı 1 Kasım Genel Seçimleri Sandık Müşahitleri Toplantısı Pelemir Otelde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı 1 Kasım Genel Seçimleri Sandık Müşahitleri Toplantısı Pelemir Otelde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda AK Parti Genel Merkezinin hazırladığı Sandık Görevlilerinin yapması gerekenleri anlatan animasyon filmi izletildi.

Animasyon filminin ardından Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Avukat Metin Çalışkan Sandık Müşahitlerine seslendi. Çalışkan, sandık üyelerinin neler yapması gerektiğini anlattı.

Ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Avukat Sedat Özdemir kürsüye gelerek, seçim sabahından akşamına kadar geçen süreçte sandık görevlilerinin yapmaları gerekenleri anlattı. Özdemir, AK Partinin başarılı olmasının nedenlerinden birinin de sandığa sahip çıkmaları olduğunu vurguladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "İnşallah Düzce teşkilatları sadece ilk 5 değil Türkiye birincisi olacak ve yine 3-0 yapacaktır. Sandık görevlilerimiz 2001 yılından bu yana görevlerini çok iyi biliyorlar ve bu seçimde aynı görevi yerine getireceklerine canı gönülden inanıyorum. AK Partimizin birliği, beraberliği ve diriliği ile yeniden tek başına iktidara geleceğiz ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Demokraside namus kavramı varda bu sandıktır. Bu bizim ilk elemeli seçimimizdir. Önemli bir virajı alıyoruz. Bu virajı alırken direksiyonun başında siz olacaktır. Onun için sizlerin görevinizin sorumluluğunu alacak sizlersiniz. Benzer bir iktidar olmadığında sadece AK Parti olmayacaktır" dedi.

"ATEŞİN DÜŞMEDİĞİ TEK ÜLKE TÜRKİYE"

Ardından söz alan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, sandık komutanları sizlersiniz. O kadar önemli bir görev yapıyorsunuz ki biz seçim sathı mahallinde hep birlikte çalıştık. 3 Kasım seçimlerinden bu yana bu teşkilatlar sandığa, sandık kurullarına da sahip çıkmıştır. Bunun sonucunda da Türkiye'de birinci olmuşlardır. Bundan dolayı da sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim" diye konuştu.

Düzce'de 800 küsur sandık olduğunu kaydeden Arslan, "Bir haftalık bir sürecimiz var. Bu süreçte bize oy vermeyen kim varsa onları AK Partiye oy vermeye ikna etmek için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur. Mesele ülke meselesi, vatan ve bağımsızlık meselesine dönmüştür. Biz başka bir ülke bulamayız. 80 Milyonu da hiçbir ülke kabul etmez. Ateşin düşmediği tek ülke Türkiye'dir. Suriye, Irak, Mısır hepsine ateş düşürdüler. O yüzden 1 Kasıma bir hafta kaldı ve gece gündüz çalışıp bu süreci iyi değerlendirmemiz lazım" diye konuştu.

"BU KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU"

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü ise kürsüye çıkarak, "Bu defa Türkiye şampiyonu olacağımıza inanıyorum. Geçen 13 yılda Düzce'ye neler yaptığımızı çıkardık ve gerçekten çok şey yapmışız. Yaptıklarımızı anlatmamız gerekiyor. Bu 3-0'ların altı boş değil. Diğer partilere ve bize bakın. En güzel projeler bizim projelerimizdir. Muhalefet partilerinin söyledikleri bir şey yok. Bir alternatifleri yok. Biz projeci partiyiz ve önümüzdeki dönemde bunları hayata geçireceğiz. Sandık görevlilerimiz çok önemli bir görevi ifa edeceksiniz. Sandıklara ciddi bir şekilde sahip çıkalım" diye konuştu.

"10 BÜYÜK DEVLETTEN BİRİ OLACAĞIZ"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin salonu dolduran AK Partililere seslendi. Keskin, "Allah izin verirse, sizlerle birlikte tek başına bir iktidara doğru yürüyoruz. Bu kutlu yürüyüş, bir partinin siyasi yürüyüşünden öte, Türkiye'mizin, medeniyetimizin bekası devletimizin; Dünyanın en büyük 10 devletinden biri olma yürüyüşüdür. Bu yürüyüş Türkiye sevdalılarının yürüyüşüdür. Olan biteni hepiniz görüyorsunuz, 2002 öncesini de biliyorsunuz. Sonrasını da biliyoruz. Koalisyon dönemlerini, bankaların iflas ettiği, yazar kasaların fırlatıldığı, devalüasyonları, hastanelerde rehin kalanları, başörtüsü zulmünü, kat sayı haksızlıklarını burada anlatacak değilim. Yaptığımız, helikopter, uçağı, tankı, binlerce kilometre yolları, tünelleri, IMF'yi de anlatacak değilim. Bunların hepsini biliyorsunuz. Bunları unutanlara, bunları bilmeyen gençlere, kardeşlerimize anlatalım. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini şu bir hafta içinde anlatın. Sen ben demeden meselenin Türkiye olduğunu çevremize anlatalım. Bunu sizlerden önemle rica ediyorum" dedi.

"SANDIK DAVAMIZIN NAMUSUDUR"

Sandığın namus olduğunu kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Sandık, davamızın namusudur. Çünkü bu davanın sevdalıları sadece sandıkla bu davaya sahip çıkabilir. Sizin sandıklardaki ciddiyetiniz ve hassasiyetiniz bu davanın sevdalılarının oylarına sahip çıkmanızla olacaktır. Milletimizin oyları size emanettir" diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Sayın Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlayan Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam eden bu kutlu yürüyüşe, 1 Kasım 2015 seçimlerinde tek başına iktidara gelerek daha kuvvetli ve azimli bir şekilde sürdüreceğimiz, ülkemizin kalkınmasına, huzuruna ve refahına kaldığımız yerden devam edeceğimizden hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde de şehitlik mertebesine ulaşmış aziz kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır niyaz ediyorum. Gazilik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarına acil şifalar diliyorum. Bu kutlu yürüyüşte yanımızda olan tüm kardeşlerime, bugüne kadar yapmış oldukları fedakarlıktan dolayı sonsuz minnetlerimi sunarken, bundan sonra da aynı bilinç ve azimle davaya sahip çıkacaklarından eminim. Birliğiniz, dirliğiniz daim olsun. Davamız daima baki olsun. Yolumuz AK davamız HAK olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title