Haberler

AK Parti Samsun Milletvekili Kurt Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Terörle mücadelede kararlıyız. Devlet olarak el ele verip bu işin üstünden inşallah geleceğiz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Terörle mücadelede kararlıyız. Devlet olarak el ele verip bu işin üstünden inşallah geleceğiz" dedi.

Kurt, Bafra ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Kurt, "Terörle mücadelede kararlıyız. Devlet olarak el ele verip bu işin üstünden inşallah geleceğiz. Bu süreçte rehavete, en ufak bir zaafa yer olmayacak. Anladıkları dilden konuşup yolumuza devam edeceğiz. Bu mücadele hak ile batının mücadelesidir. Hak er veya geç galip gelecek, bundan kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Bafra'ya yapılacak olan yatırımlardan da bahseden Kurt, "Medikal ekipman üretiminde dünyada söz sahibi olan Samsun, Medikal Organize Sanayi Bölgesi sayesinde daha önemli yerlere gelecektir. Yapılacak yatırımlar sayesinde Medikal OSB'nin Bafra'ya büyük katkısı olacak ve binlerce gencimiz burada iş olanağı sağlanacak. Buradaki Medikal OSB Türkiye'nin ilk medikal OSB'si olma özelliğine sahip olacak. Bu nedenle büyük önem arz etmektedir. Kısa sürede yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi göstereceğini inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Basri Kurt Ak Parti Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title