Haberler

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş'ın Esnaf Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Köktaş, Canik ilçesinde bulunan Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnafı ziyaret etti.

Burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Köktaş, ülke gündemi ve yaşanan süreç hakkında bilgi verdi.

7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyon hükumeti kurulamadığına işaret eden Köktaş, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'ndan almış olduğu yetkiyi kullanarak seçim hükümet kurulması için Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu görevlendirmiştir. 7 Haziran'dan itibaren sorumluluk duygusu ile hareket eden, ülkeyi kaosa, kargaşaya, belirsizliğe düşürmemek için yoğun çaba sarf eden Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu inanıyorum ki seçim hükumetinde de aynı gayret ve özveriyi göstererek ülkemizi seçimlere taşıyacak hükümet kurarak yoluna devam edecektir" dedi.

Türkiye'nin belirsizliğe ve kaosa düşmesine asla müsaade etmeyeceklerini ifade eden Köktaş, "AK Parti olarak sorumluluğumuz, görevimiz ne ise bunu tereddüt etmeden yerine getiririz. Bu süreç de bunlardan bir tanesidir. Bundan sonraki süreç Yüksek Seçim Kurulu'nun belirleyeceği takvim doğrultusunda ilerleyecek ve seçim gerçekleşecektir. Biz de bu süreci yakinen ve alakalı olarak takip etmekteyiz" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title