Haberler

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Türkiye'nin geleceği, milletin huzuru ve refahı için gereken her türlü adımı atacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, " Türkiye'nin geleceği, milletin huzuru ve refahı için gereken her türlü adımı atacağız" dedi.

Köktaş, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'ndeki esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

Esnafın sorunlarını dinleyen ve gelen talepleri not alan Köktaş, çözüm noktasında gerekli adımların atılacağını söyledi.

Esnaf ve vatandaşların görüşleri doğrultusunda onlara en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirten Köktaş, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geleceği, milletin huzuru ve refahı için gereken her türlü adımı atacağız. 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığımız programlarda ziyaret ettiğimiz bölgelerdeki hemşehrilerimize seçimden sonra da geleceğimize dair söz verdik. Bu anlamda programlarımız kapsamında ilçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlara seçimlerde verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz. O günden bu güne varsa bir talepleri onları dinliyoruz. Süreçle ilgili olarak görüşlerini alıyoruz, sohbetlerimizde bunların değerlendirmesini yapıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda onlara en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Fuat Köktaş Ak Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title