Haberler

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Seçim sonuçlarını en iyi şekilde analiz etmeye gayret gösteriyoruz.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Seçim sonuçlarını en iyi şekilde analiz etmeye gayret gösteriyoruz. Hala bitmedi, acaba hangi mesajı tam almalıyız, hangi mesajı eksik okuyoruz hala analiz ediyoruz" dedi.

Köktaş, AK Parti İlkadım ilçe Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Burada konuşan Köktaş, 7 Haziran seçimlerinde gösterdiği gayretli çalışmalardan ötürü teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Halkın bugüne kadar sandıkta hangi kararı verdiyse hep doğru kararı verdiğine işaret eden Köktaş, "Halkımız hep Türkiye'nin önünü açan sağlıklı kararları sandıkta vererek Türkiye'nin önü açmıştır. Seçim sonuçlarını en iyi şekilde analiz etmeye gayret gösteriyoruz. Hala bitmedi, acaba hangi mesajı tam almalıyız, hangi mesajı eksik okuyoruz hala analiz ediyoruz. Hala bunu kendi aramızda tartışıyoruz. Geçtiğimiz hafta TBMM Meclis Başkanlığı seçimi öncesi bölge milletvekilleri olarak Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldik. Orada seçim sonuçlarını muhasebe ettik. İşte hala çalışmalar devam ediyor. İnşallah ülkemizi kaos ortamına, krize düşürmeden, en iyi çıkış yolunu birlikte bulmanın gayreti içinde olacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin etrafındaki ülkelerde büyük sıkıntılar yaşadığına dikkati çeken Köktaş, şöyle devam etti:

"Hala resmi bir hükümet kurulmamış olmasına, koalisyon çalışmaları başlayacak olmasına rağmen Türkiye'yi 13 yıldır idare eden bu kadrolar hamd olsun çevremizde yaşanan krizleri sağlıklı bir şekilde yönetmektedir. Ekonomiye bakıyoruz, bir sıkıntımız yok. Ekonomik göstergeler gayet yolunda, ama bu ülke üç tane genel başkanının idare ettiği bir hükümet döneminde yarım saatte yüzde 40 fakirleştiğini biliyoruz. Demek ki ülkemiz AK Parti döneminde iyi noktalara ulaşmış."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Fuat Köktaş Ak Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title