Haberler

AK Parti Salihli İlçe Başkanından Taahhüt

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy, "Salihli Ticaret Odası'nın Vizyon Dergisinde Ticaret Odası tarafından ortaya atılan 'Üzüm Tanıtım Platformu'nun kaldığı yerden devamını öneriyoruz. Bu yolda çalışma yapmayı, yapılacak çalışmalara katkı sunmayı, taahhüt ediyoruz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy açıklamasında, "Son günlerde üzüm üreticilerimizin üzüm fiyatlarının düşük olması dolayısıyla yaşadığı mağduriyetler vardır. Yaşanan sorunun çözümü bakımından Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rıza Gülmez, Tariş Müdürü Ali Çövgün, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ve Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Toprak'ın katılımı ile Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlediğimiz toplantıda Manisa Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi de yer aldı. Bu toplantıda kısa, orta ve uzun vadedeki çözümlerin neler olabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Toplantıya katılanların tamamı, üzüm fiyatının bu seviyede olmasının hükümetimizle ilgisi olmadığı konusunda hemfikir oldu. Elbette ki bu gerçek sorunu ortadan kaldırmaz. Ancak sorunu ortadan kaldırmanın yolu, topu sürekli hükümete atıp siyasi malzeme haline getirerek istismar etmek de değildir. Manisa Milletvekilimiz Dr. Muzaffer Yurttaş' ın katkılarıyla 2012 yılında Ekonomi Bakanlığı tarafından üzümü daha iyi tanıtmak için kurulan Kuru Meyve Tanıtım Gurubunun daha da geliştirilmesini öneriyoruz. Ancak bunun yanında her şeyin devlet eliyle yapılması ve her olumsuzluğun cezasının iktidara kesilmesi zihniyetinden de kurtulmamız gerektiğine inanıyorum. Salihli AK Parti ilçe teşkilatı olarak sorunların çözümü bakımından inisiyatif almaya her zaman hazırız. Ancak sivil toplum örgütlerinin de sorumluluk alması gerektiği inancındayız. Bu bağlamda 2006 yılı Ekim ayında Salihli Ticaret Odası'nın Vizyon Dergisinde Ticaret Odası tarafından ortaya atılan 'Üzüm Tanıtım Platformu'nun kaldığı yerden devamını öneriyoruz. Bu yolda çalışma yapmayı, yapılacak çalışmalara katkı sunmayı, taahhüt ediyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Gülmez Ak Parti Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title