Haberler

AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç Açıklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, "İnternet sayfalarında şahsımızla ilgili çıkan konuların sadece kurumsal kimliğimize, AK Parti'nin tüzel kişiliğine değil direkt şahsımızla ilgili rencide edici, hafife alıcı yazıları müşahede ediyorum, net bir şekilde ifade ediyorum ki rahatsız oluyorum, doğru bir şey değil" dedi.

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, "İnternet sayfalarında şahsımızla ilgili çıkan konuların sadece kurumsal kimliğimize, AK Parti'nin tüzel kişiliğine değil direkt şahsımızla ilgili rencide edici, hafife alıcı yazıları müşahede ediyorum, net bir şekilde ifade ediyorum ki rahatsız oluyorum, doğru bir şey değil" dedi.

Adapazarı ilçesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Kılıç, Sakarya'ya hizmet etmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Kılıç, basın mensuplarına iletişim konusunda son derece açık olduklarını belirterek, yürütme kurulu dahil herkesin şeffaf olduğunu kaydetti.

Basın mensuplarının kutsal görev yaptığını dile getiren Kılıç, "Vatandaşların haber alma noktasındaki talebini en güzel şeklide yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Yapmış olduğunuz haberlerde, somut, delilli haberse kesinlikle birinci sayfadan, manşetten yazın eğer yazmazsanız ben gönül koyarım. İzafi, göreceli, sana göre bana göre olan konularda insanlarla ilgili çok rahat manşetler atılıyorsa bu doğru usuller değil. Bizi arayıp sorar iseniz tatmin edici cevap vermezsek, bilgilendirmezsek yine aynı manşeti istediğiniz gibi yapın. Dolayısıyla biz bu şehirde hep beraber yaşıyoruz, hepimizin eşrafı, ailesi, çevresi, çoluğu çocuğu var, hepimizin bir itibarı var." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Kılıç Adapazarı AK Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title