Haberler

AK Parti Rize İlçe ve Belde Adaylarını Tanıttı

Daha önce genel merkez tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize Belediye Başkan Adayı'nı açıkladığı toplantı ardından bugünde Rize ilçe ve belediye başkanlar ikisi dışında açıklandı.

Daha önce genel merkez tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize Belediye Başkan Adayı'nı açıkladığı toplantı ardından bugünde Rize ilçe ve belediye başkanlar ikisi dışında açıklandı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılan aday açıklama toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, ilçe belediye başkanları ve adayları çok sayıda partili katıldı.

Aday açıklama toplantısının açılış konuşmasını AK parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, aday belirleme sürecinde çok çalıştıklarını dile getirerek "En iyisi için en güzeli için adaylarımızı belirleme ye çalıştık" diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hangi partiler hangi dönemde tek başına iktidar olduysalar ülkenin ivmesi çıkışa geçtiğini söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı "Dünya coğrafyasında en önemli yerlerden biri Türkiye'dir. Dünyanın enerjisinin büyük bölümü Türkiye'nin doğusunda üretiliyor ve tüketim ise en çok ülkemizin batısındadır. Öylesine stratejik bir konumdayız. Biz ülkemizi önemsiyoruz. Biz insana değer veriyoruz. Bizin için dünyanın neresinde olursa olsun insan insandır. Biz dünyanın her neresinde yaşarsa yaşasın herkesi önemsiyoruz. Biz bu doğrultuda siyaset yapıyoruz. Bizim siyasetimizde çatışma asla yoktur, diyalog vardır. Bizim siyaset anlayışımızda hizmet vardır. Belediye başkanlığı seçim sürecindeyiz. Rize ilinde bir tane aday gösterebiliyoruz, ama birden fazla aday adayı var. Ne olacak? Bir aday belirlenecek ve diğerleri onun arkasında önünde ve yanında olacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmalar ardından Ak Parti Rize ilçe ve belde adayları şu şekilde açıklandı:

"Ardeşen ilçe belediye başkan adayı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin ilçesi belediye başkan adayı Osman Haşimoğlu, Çayeli ilçesi belediye başkan adayı Atilla Esmen, Derepazarı ilçesi belediye başkan adayı Yakup Samangül, Fındıklı ilçesi belediye başkan adayı Adnan Özbalaban, Güneysu ilçesi belediye başkan adayı Halil Turan, Hemşin ilçesi belediye başkan adayı Halim Kazım Bekar, İkizdere ilçesi belediye başkan adayı Hasan Kösoğlu, İyidere ilçesi belediye başkan adayı Ahmet Mete, Kalkandere ilçesi belediye başkan adayı Nihat Çolak, Pazar ilçesi belediye başkan adayı Ahmet Basa, Büyükköy Belde Belediye başkan adayı Mustafa Külünkoğlu, Çaykent Belde Belediye başkan adayı Hasan Kara, Kendirli Belde Belediye başkan Adayı Alaattin Serdar, Tunca Belde Belediye başkan adayı Ahmet Naci Aytemiz" oldu.

Rize'nin Muradiye ve Madenli belde belediyeleri adayları önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan İsmail Kahraman Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title