Haberler

AK Parti Rize İl Başkanı Avcı'nın Acı Günü

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'nın 2 yaşındaki oğlu Asaf Avcı vefat etti.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'nın 2 yaşındaki oğlu Asaf Avcı vefat etti.

Alınan bilgiye göre, yüksek ateş şüphesiyle Rize Devlet Hastanesine kaldırılan Asaf Avcı, durumu ağırlaşınca Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi.

Minik Avcı, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AK Parti Rize İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, partinin Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'nın oğlu olan Asaf Avcı'nın yarın öğle vakti kentteki Şeyh Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Karadeniz Teknik Üniversitesi AK Parti 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

arife şafak:

Allahım sizler nasıl insanlarısıniz iki yaşında bir çocuk ölen yazıklar olsun size bunda bile teroru kullanıyorsunuz.allahım inşallah sizlere öyle acılar yasatsinki o terörün içinde hepiniz bogulup gidin inşallah.insanların açılarına bile sayginiz yok sizin.size hayvan bile diyomiyorum onlar insanlara daha sadıklar onlara ayıp etmiş olurum.

3
0
yanıtYanıtla
Osmanoglu:

SIZIN GIBILER pkk li BİRİ GEBERDIGI ZAMAN ACI PAYLAŞIR DIYECEGIM AMA HAYVANLAR ACI PAYLAŞMAZ . İNŞALLAH BABBIM SANA DA EVLAT ACISI YAŞATIR

3
0
yanıtYanıtla
şaziye:

allah belanı versin siz böyle pislik insanlarsınız küçücük yavru gitmiş siz neyin peşindesiniz allah soyunu kurutur inşallah insafsız zavalı şey

2
0
yanıtYanıtla
cayeli........:

zeynebim allah 2 yavrunu da senden cokk sevmis dilerim 3. sunu sana bagislar. . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
rize:

kendisinin lise mezunu oldugunu bıle sanmıyorum ıllakı soylemıs baskası yazmısdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title