Haberler

AK Parti Referandum Şarkıları Tanıtıldı!

Güncelleme:

AK Parti referandum şarkısı tanıtıldı. Ankara'da AK Parti'nin referandum kampanyası başladı.

Ankara Arena Spor Salonu'nda dün saat 11.00'de başlayan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı" hazırlıkları için görevliler çalışmalarını gece de sürdürdü. Bu kapsamda, Kazım Karabekir, Hipodrum ve Cumhuriyet caddeleri ile Talatpaşa Bulvarı'nın salona çıkan noktaları iş makineleri de kullanılarak trafiğe kapatıldı.

Spor salonuna çıkan yollar AK Parti bayraklarıyla donatıldı, 'evet' yazılı balonlar da asıldı. Partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren spor salonuna giriş yapmaya başladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Arena Spor Salonu'na giremeyen vatandaşlar için dışarıya dev ekran kuruldu.

Tanıtım toplantısının yapılacağı salona; ' Türkiye'nin meselesi gençlerin meselesi', 'yıkılmadık, yılmayacağız aksine biz daha yeni başlıyoruz', 'kararımız evet', 'istikrar için veriyorum oyumu, alayınız gelse yıkamaz şanlı Çorum'u', 'mesele vatan olunca teferruat olur siyaset' pankartlarıyla 'evet' yazılı balonlar asıldığı görüldü.

"TÜRKİYE'YE TAŞIYACAĞIZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, salonda bulunan vatandaşlara hitap etti.
Şahin'in açıklamaları şöyle:

"AK Parti her zaman yeniliklerin partisi oldu. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. 16 yıl önce hangi motivasyonla yola çıktıysak, bugün de aynı şekilde devam ediyoruz. Aynı kardeşlik ruhuyla yürüyoruz. Bugün bu salonda büyük AK Parti ailesinin tüm fertleri var. Buradaki dayanışmayı, bir kez daha Türkiye'ye taşıyacağız."

SADECE TÜRK BAYRAĞI

Binlerce vatandaşın bulunduğu Ankara Arena'da AK Parti'nin bayrak hassasiyeti de dikkati çekti. 15 Temmuz şehitlerinin posterlerinin yer aldığı salonda sadece Türk bayrağı bulundu.

Salonda gençlere yönelik mesajlar da dikkati çekti. " Türkiye'nin meselesi gençlerin meselesidir", "yıkılmadık yılmayacağız aksine biz daha yeni başlıyoruz" ifadelerinin yer aldığı büyük pankartlar yer aldı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ İZLİYOR"

Başbakan Binali Yıldırım, salonda yapacağı konuşma öncesinde Ankara Arena dolduğu için dışarıdaki alanda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

"Hepiniz farklı illerden hoş geldiniz. Türkiye'nin her ilinden geldiniz. Güçlü Türkiye için kararımız 'evet'. İşte karar, işte gelecek. Eminim ki kutlu yürüyüşün ilk adımını atan kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız bu muhteşem tabloyu izliyor."

YENİ ŞARKILAR TANITILACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, bütün yaş gruplarını yakalayacak bir çalışma yaptıklarını belirterek,"halk oylaması şarkısı, 5-6 şarkımız olacak" dedi. AK Parti'nin referandum kampanyası için hazırladığı şarkılar art arda dinletildi.
AK Parti, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini "3i" olarak belirlediği "İstikrar, istiklal, istikbal" formülü ile halka anlatacak.

İLK ŞARKI TANITILDI

AK Parti'nin referandum sürecinde meydanlardan halkla buluşturacağı şarkılardan ilki salonda bulunanlarla paylaşıldı. Uğur Işılak'ın 'Evet Diyoruz' adlı parçasında şehitler de anılıyor.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı toplantıya 123 yabancı misyon şefinin davet edildiği duyurulmuştu. Tanıtım toplantısına, teşkilat mensuplarının, belediye başkanlarının ve il genel meclis üyelerinin, kuruluşundan bu yana görev yapan bütün il başkanlarının, AK Parti grup üyelerinin, partiyle üyelik ilişkisi devam edenlerin ve vatandaşların davet edildiğini bildirildi.

AK Parti, 'evet' sloganıyla referandum tanıtımını yapmış olacak. Sahnenin ortasında, parti teşkilatı için bölümler ayrıldı. Parti teşkilatında yer alan isimler kendileri için ayrılan bu bölümde oturacak. Sahnenin her iki tarafında led ekranlar bulunuyor. Basın mensupları için özel bölümler oluşturuldu.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren AK Partililerin doldurmaya başladığı Ankara Arena'da referandum atmosferine girildi. Salonda bulunanlar #daimamilletkararımızevet etiketiyle paylaşımlarda bulunuyor. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş da tribünleri dolduran vatandaşların coşkusunu paylaştı.

'EVET' GAZETESİ DAĞITILDI

Salona gelen binlerce vatandaşa AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Evet' gazetesi dağıtıldı. Ücretsiz olarak sunulan gazetede, referanduma dair detaylar anlatılıyor. Halk oylamasına sunulacak 18 madde ve hedefler ayrıntılı olarak belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım AK Parti Türkiye Güncel Haberler

title