Haberler

AK Parti Ovacık İlçe Başkanı, Partisinden İstifa Etti

Tunceli Ovacık'ta Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Dizi, yaptığı yazılı açıklama ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Tunceli Ovacık'ta Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Dizi, yaptığı yazılı açıklama ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Bir dönem Ovacık'ta AK Parti'den belediye başkanı da seçilen Dizi, geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti'den Ovacık belediye başkanı adayı olmuş ancak kazanamamıştı.

AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Dizi, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden sonra bölgede, Türkiye'de yaşanan olumsuzluklardan dolayı siyasete olan ilgisinin azaldığını belirterek, "7 Haziran genel seçimlerinden sonra bölgemizde ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklardan dolayı siyasete olan ilgimde kırılma oldu. Ben demokratik siyaset ilkesine inanan biriyim. Ülkemi ve insanlarımı seviyorum. Kimsenin burnunun kanamasını istemiyorum. Bu nedenle gördüğüm lüzum üzerine AK Parti Ovacık İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettim. Konu ile ilgili olarak istifa dilekçemi AK Parti Teşkilat Başkanlığı'na posta yoluyla bildirdim" dedi.

Geçtiğimiz ay AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Munat Anuk ve yönetim kurulu üyeleri de çözüm sürecinin sona ermesinden dolayı toplu olarak görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuşlardı. - Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Hüseyin Dizi Tunceli Ovacık Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title