Haberler

AK Parti Osmangazi'den Üyelere Ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, üyelerini ev ve iş yerlerinde ziyaret ediyor.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, üyelerini ev ve iş yerlerinde ziyaret ediyor.

Osmangazi ilçe yönetimi, Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinde üye ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun'un da iştirak ettiği üye ziyaretine Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, yöneticiler, gençlik ve kadın kolları ile mahalle temsilcileri katıldı. Hüdavendigar ve Dikkaldırım'ı ziyaret eden partiler, bölge esnafıyla başladığı ziyareti evleri gezerek tamamladı. Üye ziyareti esnasında esnafın durumunu soran Torun, taleplere kulak verdi.

Seçim sonrası ziyaretlerini aksatmadan sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise, "Üyelerimizi ev ve dükkanlarında ziyaret ediyoruz. Söz verdiğimiz üzere zamanımızın büyük bir kısmını bize destek veren ve seçimde emeklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ziyaretleriyle değerlendiriyoruz. Biz ne kadar fazla kişiye ulaşırsak o kadar fazla iletişim içinde oluruz. Vatandaşın ayağına gitmek onlara verdiğimiz değerin göstergesidir. Daima halkın içinde yer alarak yüz yüze temaslarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Kani Torun Osmangazi AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title