Haberler

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş'ın Mahalle Toplantıları

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahallelerde yaptığı haftalık yönetim kurulu toplantısı geleneğini sürdürüyor.

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahallelerde yaptığı haftalık yönetim kurulu toplantısı geleneğini sürdürüyor.

Ak Parti Trabzon Ortahisar İlçe teşkilatı, İlçe Başkanı Temel Altunbaş başkanlığında Bulak mahallesinde toplandı. Ülke ve bölge gündemi ile alakalı önemli konuların konuşulduğu toplantının ana gündem konuları hafta sonu yapılacak ikinci olağanüstü kongre ile Trabzon'a yapılacak yatırımlar oldu. Başkan Altunbaş yönetim kurulu üyelerini gündemle alakalı bilgilendirdikten sonra yaklaşan Ramazan ayı ile alakalı da yönetim kurulu üyelerinin zengin sofralarından uzak durmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Ramazan ayının kardeşlik ve paylaşım ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Altunbaş "Teşkilat mensuplarımız Ramazan ayı boyunca zengin ve şatafatlı sofralardan uzak dursun ve ekmeklerini garibanlara paylaşsınlar. Ramazan ayı paylaşım ve kardeşlik ayıdır. Garibanların sofralarına misafir olarak onlarla birlikte olun" dedi.

Yönetim Kurulu üyelerinin vatandaşlara daha çok zaman ayırmalarını isteyen Altunbaş, vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek çözümü noktasında vatandaşla yetkililerin arasında köprü kurmalarını istedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortahisar AK Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title