Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Şener, Dilek Tuttu

Karadeniz'de geleneksel olarak 20 Mayıs'ta kutlanan ve "Mayıs Yedisi" olarak adlandırılan şenliğe katılan AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı İhsan Şener, 7 dalgadan atlayarak 7 Haziran genel seçimlerinde 400 milletvekiliyle meclise girmeyi diledi.

Karadeniz'de geleneksel olarak 20 Mayıs'ta kutlanan ve "Mayıs Yedisi" olarak adlandırılan şenliğe katılan AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı İhsan Şener, 7 dalgadan atlayarak 7 Haziran genel seçimlerinde 400 milletvekiliyle meclise girmeyi diledi.

Fatsa ilçesinde "Mayıs Yedisi" şenliğine katılan Şener'e, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Sahile tezgah açan esnaflarla sohbet eden Şener, daha sonra beraberindekilerle denize girerek 7 dalgadan atladı.

AA muhabirine açıklama yapan Şener, 7 dalgadan atlayarak 400 milletvekili ile meclise girmeyi ve Ordu'da 5'te 5 yapmayı dilediğini söyledi.

"Mayıs Yedisi" şenliğine katılan vatandaşların denize girerek şifa aradığını ifade eden Şener, "İnsanlarımız suyun belayı ve kötülükleri alıp götüreceği inancıyla dileklerini tutup denizi taşlarlar. İnsanlar daha sonra denize girerek 7 dalgadan atlar. Bu uygulamada da suyun insanda bulunan kötülükleri, hastalıkları, uğursuzlukları alıp götüreceği inancı vardır. Biz de denize taş atarak 7 dalgadan atladık ve dilek tuttuk ama biz tüm dileklerimizi Allah'tan dileriz. Bunlar vesile ve dileğim 400 milletvekili ile Meclis'te olmaktır. Ordu ilimizde de 5'te 5 yapmaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

İhsan Şener Karadeniz Ak Parti Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title